Fundera, fundera, fundera,vad tycker ni? ♥

Tänk att ni kan va så himla goa som tar er tid att skriva några rader till mig. Jag har tyvärr inte orkat svara på alla kommentarer, men läst varenda en och den värmer så i hjärtat. Det är verkligen en tuff tid. Jag märker att småsaker kan få bägaren att rinna över. Små saker i vardagen kanske gör skillnad. Man får testa allt. ♥

Jag har planerat att skriva ett inlägg så länge men det kommer alltid saker emellan. Vi har firat lucia och Rickards födelsedag. Jag har jobbat och vi har pysslat, fixat de sista julklapparna och förbereder inför julen. Tänk att julafton är snart.
Detta år ska jag göra något som gör mig lite obekväm om jag ska vara helt ärlig. Jag ska nämligen jobba på julafton. Det känns lite halvjobbigt måste jag säga, att vara ifrån min familj på den dagen. Jul känns så viktigt och heligt på något sätt. Jag har ansökt om semester, men det kan man bara få beviljat tätt inpå, och jag tror faktiskt inte att jag kommer ha den turen. Så jag försöker ställa mig in på det att jag ska jobba, jag kommer jobba dag vilket iaf betyder att jag får em och kvällen tillsammans med min familj. ♥ Tänker positivt och känner att det kunde varit värre. Rickard är så underbar och stöttar mig. De andra dagarna får vi pussla, skaffa barnvakt då vi båda jobbar. Men det löser sig.
Under nästa år måste jag ta en stor funderar på vad jag ska göra med mitt liv.  I början på Januari ska vi skola in Leona, det känns bra och läskigt på samma gång. Hon kommer nog älska det, men jag kommer ha så svårt att lämna i från mig henne. Lita på att någon annan passar henne tillräckligt bra, haha. Det förstår jag ju att dom gör, men ni förstår grejen.
Hon är ju min lilla bebis, och det kommer hon nog alltid vara. Hoppas dock att jag inte blir som min egna mamma som kallas min lillasyster för bebis trots att hon är över 20, HAHA. Men jag förstår ändå hennes känsla, nummer tre kanske alltid är ens lilla bebis? framförallt om det är ens sista lilla snutt. ♥


Hur söt är hon inte i sin väst hon har fått av mormor? ♥

Vi har fått snö här hemma, barnen älskar det verkligen. Jag ska visa er en liten tjuvkik på hur huset ser ut nu, vi är färdiga med målningen sen länge, men än har de inte varit och plockat bort ställningarna, så någon rättvis efterbild är det ju inte riktigt, men det känns ändå så bra att huset är grått! Ångrar inte en sekund att vi valde det, dock kan jag ångra lite att vi inte valde en mörkare kulör 😉 men jag är nöjd! Nästa år skulle jag vilja måla om fönstren!De stora barnen har dragit varandra i pulkan på gatan, Dock var det lite enklare för Leia att dra Lowa, tvärt om så blev det lite tungt och Lowa ramlade, dom skrattade så gott ändå! ♥

Nu har vi en mysig eftermiddag tillsammans, väntar på att Rickards ska komma hem, funderar på om man skulle hoppas ner i spabadet ikväll, tänk vilken vardagslyx att bubbla mitt i vintern. ♥

NU ska jag ta alla mina tankar i huvudet och röja lite i hemmet. Hörrni, om ni har ett bra svar på vad jag ska göra med mitt liv i framtiden så kan ni ju alltid dela med er av det. Ett som helst blir superbra dessutom. HAHA

Rickard sa idag att han skulle kunna tänka sig att flytta från stan , tex till Linköping, där vi båda jobbar. Men jag kände nej rent spontant. Klart det skulle vara skönt att slippa allt pendlande, men jag tänker också att det inte är så bra att riva upp barn från skola dagis osv. Herregud vad mycket jag ska fundera på.

En sak till ska jag visa er , som också har med fundering att göra 😉 Inte så stor fundering dock! Men det här skrivbordet fyndade jag för endast 150kr! Visst är det fint?

Nu har vi inte börjat inreda än, utan vi behöver fundera på hur vi vill ha det, och först och främst så tänkte jag att jag skulle måla om det, men i vilken färg? Beige/Grå kanske?
Samtidigt har jag blivit lite sugen på att behålla det som det är, vad tycker ni?

Älskar dom små fina detaljerna! Och det Ver verkligen så fint bevarat! ♥

 

kram/Angelica

8 reaktioner till “Fundera, fundera, fundera,vad tycker ni? ♥

 1. Jag funderar och funderar jag med på vad jag ska göra. 2018 var inte mitt år med sjukskrivning och sen arbetslöshet. Jag hållet tummarn och tår att 2019 blir bättre, även gör dig.

 2. Fina bilder på finaste BB?
  Tyvärr skrivbordet är snyggt som det är.
  Tänk om man hade en avstängningsknapp till hjärnan ibland. Älskar osv❤️

 3. I och med din utmattning tycker jag inte du ska jobba alls. Sjukskriv dog över jul, umgås med nära och kära och ladda batterierna. Du behöver återhämtning, annars kommer det komma en ny smäll och du hamnar ännu längre ner. Du har bara en kropp. / kram från en som kämpade på med utmattning och blev sämre.

 4. Känner likadant som dig angående mitt jobb. Vet inte heller vad man kan jobba med annars ?.
  Jag jobbar oxå inom vården ( vilket jag förstått att du oxå gör) och ibland känner man bara att man missar så mycket när man jobbar mycket helger och särskilt då storhelger.
  Men man får väl bara fundera vidare. Hoppas det löser sig för dig:)

  1. Visst är det svårt. Vart jobbar du någonstans?
   Jag jobbar på Neoiva på US, jag trivs jättebra med själva jobbet, men det är inte alltid så lätt att få ihop vardagspusslet när man jobbar som man gör!

   Hoppas det löser sig för dig med=)
   KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer