Glad Midsommar från oss.

_14A7885Barnen är redo för midsommarfirande. ♥

Det är alltid väldigt roligt över hur allt funkar för att man som familj ska ta sig iväg.  Man skulle vara karl..
Jag springer runt som en yr höna, binder kranser till barnen icke duschad ska tilläggas. ( tur mamma kom hit och hjälpte). Jag har aldrig tidigare gjort kransar själv, men det gick bra. De blev fina och barnen blev nöjda.
Men mitt i allt detta när man är som mest stressad, behöver springa in och duscha av mig och göra mig iordning. Hjälper Leia att fixa hennes hår och tar fram hennes klänning.
Lowa, den lilla ungen som tydligen inte fick några öron när hon föddes, alltså herregud vad hon testar alla gränser nu. Jag blir tokig på hur hon bara busar och aldrig lyssnar, och så riktigt ser man hennes full av bus i ögnonen. PJUH! Svettigt.
Då sätter sig Rickard i godan ro och börjar spela sin gitarr.. AMAEN TJENA, varför känner inte han någon stress? Varför springer inte han runt? Nä han sitter där och njuter. Herregud vad irriterad jag blir haha. Känner ni igen er och blir tokiga på era män ibland?
Hoppade iaf in i duschen och fixade mig och nu är vi alla redo för midsommar. ♥
_14A7898 _14A7897

Hittade iaf jättefina nya klänningar till barnen igår på stan. Jag hittade ingen till mig själv, utan fick ta en gammal i garderoben, nästa gång ska jag beställa på nätet som jag tänkte, för där finns det många fina.
_14A7903 _14A7908

Hoppas ni får en härlig Midsommarafton. ♥ Vi är bjuda hem till Madde med familj, dom är lite sega i vanlig ordning 😉 När hon gav en tid så skojade jag med henne och sa att vi ses två timmar senare än det . Vi får se om  jag har rätt, nu har det gått en timme. Haha. Hon är en riktigt tidsoptimist. 😉 ♥

Kram / Angelica

2 reaktioner till “Glad Midsommar från oss.

 1. Visst känns det igen 🙂 Själv springer man runt som en yr höna och fixar både här och där medan maken lugnt undrar varför man stressar, ha ha 🙂
  Ljuvliga små flickor med vackra kransar ❤️
  Blev nyfiken på var du köpt deras klänningar, så söta.
  Önskar dig en fortsatt fin midsommarhelg.
  Kram

  1. Skönt att höra att andra har det likadant 😉 visst är de fina, klänningarna är köpt på Lindex <3 jättefina och skönt sval
   Kvalitet . Önskar dig detsamma! Kram kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg