Glansigt hår tillsammans med May Beauty.

-Annons i samarbete med May Beauty- 

God Morgon. Hoppas ni har sovit gott? Imorse vaknade jag iaf inte kl 05. Utan låg faktiskt kvar i sängen till strax innan sju. Så jag känner mig lite mer utvilad idag. Även om man är ständigt trött. Men man förbereder väl sig på det som komma skall, mycket vaken nätter tillsammans med bebis ♥

Visade er för ett tag sen ett hårserum från May beauty som jag nu har testat. Det luktar inte bara hur gott som helst, det var verkligen otroligt bra också.


Det känns lite extra härligt att kunna skämma bort sig själv lite under graviditeten. När håret dessutom som ni vet, lever sitt egna liv.
Hårserumet från May Beauty innehåller essentiella fettsyror som långvarigt återfuktar och vårdar ditt hår. Det används för att håret ska vara mer lätthanterligt och ger extra lyster.
Serumet innehåller Arganolja, Mandelolja, Olivolja och Linfröolja. Dessutom är det fritt från: Parabener, Sulfater, Mineral olja, Ethylene oxide, Sodium chloride och Phospater.

Här kommer en förebild på håret.

Jag använde sedan hårserumet direkt efter duschen. Man kan använda det både i torrt och fuktigt hår. Men för bästa resultat ska man använda det i blött hår då det blir enklare att borsta håret samt att håret torkar snabbare.

Applicera några droppar av serumet längst ned i topparna av ditt hår. Och torka sedan håret torrt med hårfön.

Jag har provat många olika produkter till mitt hår, och jag är väldigt kräsen. Men detta tyckte jag var riktigt bra, håret kändes verkligen glansigt och inte lika livlöst efter att jag använt detta serum. Så nu kommer jag bli beroende.  🙂

I samarbete med May Beauty kan jag nu erbjuda er rabatt på just detta hårserum.Med koden: angelicahair får ni nu 30 procent rabatt på håreseriumet, ni kommer direkt till produkten HÄR
Så passa på att skäm bort er själva lite extra nu när våren äntligen är här. ♥

Nu ska jag kicka igång den här dagen. Kikar in lite senare.

Puss och kram/ A

 

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Jag ♥ Er.

-innehåller adlinks- God förmiddag. Här hemma har vi höstlov. Världens sämsta väder känns det som, det har nog regnat ända

Läs mer