God morgon söndag.

God morgon på er. I skrivande stund ligger jag och de små barnen i sängen och kollar lite tv. Resten av familjen sover , vi har fortfarande sjukstuga. Det ena avlöser det andra. Inväntar fortfarande att Lucie ska få vattkoppor, Leona mår bättre och alla hennes koppar har torkat.

Men i förrgår kväll fick Lowas feber, känns som det var en evighet sen vi var friska. Håller alla tummar att vi är friska tills julafton.

Hur har ni det? Får ni vara friska?

Tidigare i veckan gick vi in i vecka 17(16+0) vi byter dag på torsdagar, illamåendet känns fortfarande som bortblåst och jag är så tacksam att alla kräkningar försvunnit, det trodde jag aldrig för några veckor sedan. Också väldigt glad att jag denna gång slipper äta ondansetron.🤎 känns som vinst bara det.

Jag har börjat känna av små buffar av bebis. Mysigt. Tänk, snart är det dags för rutinultraljudet, tiden går verkligen så mycket snabbare när man inte mår pyton hela tiden🤎.

Nu måste jag avrunda, kikar in senare eller imorgon igen. 🤎

Kram/A

En reaktion till “God morgon söndag.

  1. Tiden den rusar på, redan fyra ljus tända, snart så är det jul igen…
    Hoppas ni får va friska nu ett tag men denna årstid är inget vidare vädret växlar och det finns inte mycket till dagsljus.
    Må väl/MH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer