God morgon sunshine 

  
På söndag har vi födelsedag här hemma… Rickard fyller år på självaste Lucia och han har önskar sig marängtårta… Min mamma brukar alltid göra en jättegod marängtårta så jag tänkte sno hennes recept.. Bilden ovan är en bild ifrån Google som ser riktigt läskande ut.

Jag kommer visa er våran när den är färdig på lördag 🙂

Men nu till det svåra, vad köper man till en Karl som har allt och inte önskar sig något?! Jag sliter mitt hår!! :p

Har ni ett hett tips får ni gärna hjälpa mig 🙂


Kram och god morgon <3

En reaktion till “God morgon sunshine 

  1. Hittade till älskadebarn.se för att göra ett smycke till min kille i julklapp (Med vår bebis fotavtryck). Ett tips om han gillar ha smycke är att göra något personligt där! De har väldigt snabb leverans, men kanske blir svårt till på lördag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg