Gravid med tvillingar…. Vad betyder det?

God morgon, har ni sovit gott? Jag har drömt så konstiga drömmar på sista tiden, bland annat om att en nära vän ska få tvillingar, vad jag vet så är hon inte ens gravid, men brukar det inte betyda något när man drömmer att någon är gravid?  Ni som har koll på drömtydning, hjälp mig 🙂

Det är mycket att stå i såhär dagen innan julafton, har även tänkt att hinna med att baka tillsammans med Leia, hon älskar det verkligen och jag tycker ju också att det är väldigt roligt och man märker att hon uppskattar när man gör saker bara hon och jag, även om hon givetvis älskar sin lillasyster och de saknar ofta varandra stunder de inte är tillsammans så är ändå egentiden ganska så viktigt, hos oss räcker det med bara ett par minuter ♥

Har börjat lite smått att gå igenom mina hårddiskar med bilder som jag har. Jag behöver verkligen rensa upp dom, men jag har så svårt att radera bilder, varje bild betyder så mycket. Man minns tillbaka till tiden man upplevde tillsammans med de som står framför kameran. Just med bröllop så får man ta del av deras kärlek till varandra och det är så fint. Att man får äran att få stå bakom och föreviga detta underbara.

Jennie känner jag sedan förr och de gifta sig i smyg midsommarafton 2014. Jag var en av de få som visste om detta. De gifte sig vårt vackra rådhus som vi har här i Motala och hade sina närmaste vänner som vittnen. Jag skulle faktiskt själv kunna tänka mig att gifta mig där, jag gillar verkligen miljön.. tänk er, men bara de närmaste runt omkring sig. Ett intimt litet bröllop. Vad tror ni?

MG_5473 MG_5479 MG_5515

Vackra Jennie sneglar på sin blivande man♥
MG_5118 MG_5122 MG_5124 MG_5139MG_5405MG_5260 MG_5214

Man kan verkligen se den röda tråden och hur genomtänkt allt är kring klädvalet. 🙂

Dags att fånga dagen. God morgon på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg