Graviditet och att få sitt första barn!

God kväll! Har precis lagt mig i sängen och tänkte kika in och säga hej. Varför känns det alltid som att dagarna skulle behöva lite fler timmar? Eller iaf friska timmar, att ha kronisk värk kan ju göra så att man blir galen. Ibland klarar man inte av att tänka positivt och man faller ihop som ett litet barn och bara gråter. Ska det föralltid vara såhär? Tråkigt o läsa om jag vet, men min vardag är såhär! Och det är så skönt o läsa era fina kommentarer och att ni som också har värk delar med er av ert liv! Tack <3

Man börjar känna att julen är på gång och vi börjar prata lite smått om julklappar och vad vi ska köpa till barnen. Som tidigare år får det nog bli shopping på nätet. Hur smidigt är det inte? Jag får lite lätt panik i stora folksamlingar och trängsel kring julshopping… Så att sitta i lugn o ro vid datorn i soffan en kväll kommer bli perfekt! Frågan är ju bara vad man ska köpa? Alltid lika svårt varje år känns det som! 

Nu till något roligt! Alla ni mammor, minns ni känslan när man var gravid första gången, allt häftigt man upplever, sparkar, puffar, foglossning, illamående och allt vad en graviditet kan innebära! Men det är ju så häftigt, jag skulle lätt kunna vara gravid hundra gånger , nä inte hundra men fler gånger till. Trots att jag mår väldigt illa så är det något så fint. O jag känner mig väldigt vacker som gravid! 

I slutet av sommaren träffade jag min fina vän Linda, hon var då gravid med sitt första barn och vi förevigade hennes mage vid stranden i magiskt motljus..  

    
    
    
 
Hur vacker är hon inte? <3  nu har hennes lille bebis kommit ut ur magen och nästa vecka ska jag dit och fotografera honom! Det är något speciellt att få äran stt följa dessa resor <3 

Och min stackars livmoder kommer antagligen skrika efter en till när jag får gosa, lukten av en nyfödd liten bebis.

Jag hoppas jag kommer få visa er bilder på den lille utanför mammans mage oxå 🙂

Nu kommer John blund, kikar in imorgon igen! 

Tack för att just du tittade in <3 Kram 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg