Graviduppdatering v24( 23+0)

Nu startar vi helgen en frisk och kry sådan. ♥

Nu hoppas jag att vi klarar oss från sjukdomar ett tag, men det kommer väl snart ramla över oss igen. Att vi än så länge hålla oss friska från covid är ju helt galet, alla runt om oss har haft det nu. Så nu inväntar man bara det.  Känns som en hel omöjlighet att inte få det nu så som smittan är, samtidigt som jag så gärna skulle slippa det. Även om jag har tagit tre doser vaccin så är jag ändå nervös för hur alla i vår familj ska ta sjukdomen. Nå väl.
Nu kör vi på en frisk helg.Med allt vad det innebär, barnen ser fram emot att kika på talang ikväll och mello imorgon. kikar ni?

I helgen hoppas jag också att vi kan börja projektet att måla hennes rum, vi är så sugna både hon och jag på att se hur färgen blir på väggarna.

 

Igår var det torsdag och vi gick in i ny vecka med lillasyster i magen, vi gick in i vecka 24 ( 23+0) Fulla veckor. Det går snabbt och långsamt på samma gång verkligen. Jag försöker vara duktig och dokumentera magen iaf en gång i veckan.

Fick sällskap av Leona under fotograferingen, hon tyckte det var roligt att vara med, ville gärna hålla blommor själv, och tyckte att de lite större blommorna kunde vara ögon till bebisen i magen.

Den senaste veckan har jag dessutom varit väldigt trött, matt och också väldig yrsel. Häromkvällen när jag satt i soffan höll jag på att svimma sittandes. Det var så himla otäck känsla. Jag vet att jag brukar ha lågt blodtryck i vanliga fall så det kanske beror på det. Eller helt enkelt att det tar lite tid att komma tillbaka ifrån magsjukan.

Jag kände efter magsjukan att jag var lite extra nojig ett par dagar, kan egentligen inte sätta fingret på vad det var som gjorde att jag kände mig lite nojig, det var väl bara allt kanske. Jag känner henne dagligen böka runt därinne, vilket jag tycker är så himla mysigt. Tänk att jag har känt så pass länge nu ändå, tycker att jag började känna ganska tidigt denna gång, men det beror på att moderkakan ligger i bakvägg. ♥

När man läser i appen så kan man läsa vad som händer vecka för vecka och hur stor bebis nu är, tänka sig att bebis väger ca 660 gram i slutet på denna vecka, ibland händer det att jag tar hand om så små pluttar på jobbet. Helt fantastiskt egentligen om man tänker efter. Men bebis får gärna bo kvar och götta sig tills det är dags till sommaren 😉

Här hemma pågår bakverkstad i köket, Leia ska bjuda på goda kakor. Håller tummarna att disken tas efteråt också 😉 Oftast brukar hon vara duktig när det kommer till det, men inte alltid.

Hoppas ni får en fin start på helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer