Han flackar med blicken i ren panik och jag vill tipsa er!

God kväll alla fina.
Tänkt kika in här flera gånger idag men jag har helt enkelt inte hunnit med. Så tacksam för att så många hänger kvar även om det är lite glest bland inläggen ♥ Jag lovar att bli bättre. Det händer mycket i livet och man får väl inse att dygnet bara har 24H. För än sålänge har ingen uppfunnit fler, den som gör det hör gärna av er till mig, för jag behöver dom. 😉
dsc01248sv_197847716

Min syster var här idag en sväng och åt varma mackor, hon började fråga Rickard hur det kom sig att vi blev tillsammans och hur många år sen det var. Vi insåg att det var 8år sen vi var såhär coola och blev förälskade. Det var inte tanken från någons håll egentligen, vi var lyckliga singlar. Men vi kunde inte motstå känslorna som sköljde över oss. Så här står vi nu åtta år senare, driver företag tillsammans har två fantastiska barn och jag ska bli fru.. Och planerna kring bröllopet går segare än vad vi räknat med, men även där så finns inte riktigt tiden.. 😛 Men snart så.
Hade en tanke om att bjuda med denna hunk på en weekend någonstans, vi skulle behöva det, bubbelbad, champagne och bara rå om varandra. Har ni tips på något bra hotell? Barnen har pratat om att sova hos mormor nästa helg, så det kanske vore en bra idé att komma iväg då kanske?
_14A9361 _14A9360

Jag fyller även år snart så det kanske vore lägligt? 1 år kvar till 30… Känns ju trevligt. Äsch jag har ingen kris.. Tror jag inte.. 😉 Men jag längtar faktiskt efter vår och lite sol så man slipper klä sig så påpälsad. Dessutom behöver jag uppdatera min garderob lite, det kanske jag kan önska mig i present.

Hörrni, tänk att ge Rickard en weekend med shopping någonstans med mig, tror ni inte att han skulle älska det?
Jag vet att han skulle typ dö… Han hatar att gå i affärer, han blir nästan värre än ett barn. Gnäller om att han har ont i benen och flackar med blicken efter närmaste nödutgång.. Nä ni.. jag får nog tänka om.
En weekend med mitt sällskap, öl, champange, och liiiiiite shopping. Om jag överraskar honom så kan han ju inte bli ledsen om han måste gå i en affär eller två =P

På tal om shopping, så vill jag tipsa er om att babyland.se idag från kl 20 fram tills imorgon bitti kl 8.00 har blacknight med massa fina rabatter. Hur härligt är inte det? instagram-babyland-blacknightBesök sidan HÄR och shoppa redan idag. Koden ger er 15% på sortimentet. *Gäller bara lagerförda produkter. Undantag för produkter som ingår i Outlet, Ergobaby 360, Britax, Besafe, LEGO samt Voksi. Kan ej kombineras med andra rabattkoder. Reservation för slutförsäljning.

Ta hand om er.

Kramar / A

I samarbete med babyland

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg