Hennes 2 års dag.

Hej. Hur har ni det? Igår fyllde Leona två år, helt galet vad fort dessa år har gått. Jag kan se tillbaka på tiden från när hon var nyfödd och det stormar så mycket känslor. Allt som inte blev som man tänkt sig, det gnager och gnager, men sen försöker jag tänka positivt för att inte hamna i den negativa spiralen som man lätt gör. Allt hade varit annorlunda om vi valt det själva. Nu hade vi inget val och vi gjorde det bästa vi kunde. Även om man lider av sviterna fortfarande.

Leonis är fortfarande inte hundra här hemma, hon hade feber i helgen och varit så förkyld, hostig och snorig. men det börjar ordna till sig, hon är piggare nu, men ändå inte sig själv. Så det är hon och jag som myser om dagarna. Det är verkligen en pärs när de små är sjuka. Sömnkontot blir tömt och man tycker så fruktansvärt synd om de små när de är sjuka och man vill bara ta bort det från dom. Men snart måste alla baciller vara borta, nu räknar vi ner dagarna till skolavslutning och semester ♥

Vi vill ändå fira lite på hennes födelsedag igår, inget stort men en liten tårta och några paket. Det riktiga kalaset ska vi ha på söndag som kommer. Men mormor & farmor kom en liten sväng och fikade.♥

Gungan har blivit en ny favorit här hemma hos alla barnen, Leona hon vill sitta i sin gojgoj hela tiden♥

I år har jag varit ute i god tid med kläder till avslutningen, det ända vi har kvar är skor, men antar de är bäst att barnen får vara med och välja, iallafall Leia henne kan man inte köpa något till längre utan att hon måste välja. Då använder hon det inte isåfall, och det känns onödigt. Det värsta är att jag ser mig själv så mycket i henne, hon är precis som jag kräsen med kavalitén på kläder.
Här visar hon iallafall upp hennes klänning som hon ska ha, SÅ fin verkligen.

Visst är den fin och så Enkel. Nu ska vi se om vi kan få till att barnen blir klippta innan skolavslutningen också.

Ikväll ska jag kika och försöka lägga schema på jobbet för hösten, det är alltid lite knöligt innan man fått ihop livet med jobben, men när det är färdigt brukar en sten släppa från bröstet, väntar också på besked om jag ska läsa i höst, vet att Motala kommun skickat min ansökan till Linköping, så får se när de hör av sig, hoppas på besked snart. Isåfall är tanken att jag ska gå ner lite i tid medans jag pluggar, är rädd att pressa mig själv för mycket så att jag ska må alldeles för dåligt igen.

Nu ska jag hämta hem de stora från skolan!

Hoppas ni har det bra, Stor kram.

 

3 reaktioner till “Hennes 2 års dag.

  1. Jätte fin klänning!? Vart kommer den ifrån? Min dotter är som din, vill gärna välja kläder, skor o sånt själv ?

    1. Visst är den 🙂 den kommer från kappahl <3 ja nu får man ju aldrig va med och bestämma längre tråkigt nog haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg