I´m in love..

God kväll, hoppas ni haft en fin dag. Hit har sommaren kommit lagom tills att semestern är slut. Men imorgon hoppas jag på sol då är det dags för bröllop.
Detta bröllop är annorlunda mot mina tidigare då det kommer ske på en båt på Göta Kanal. Jag ska för första gången slussa med Kung Sverker, det ska bli en spännande upplevelse.Speciellt när jag lätt blir sjösjuk 😉 men jag hoppas det går bra, ska förbereda med åksjuketabletter osv. Ser ni någon hängandes överbord med en kamera runt halsen så är det jag… 😛
Igårkväll var det dags för myskväll för mig och Rickard. ♥
_14A9379 _14A9383

Som jag nämnt tidigare så är vi riktiga fan av Johan falk filmerna. Har ni missat dom så MÅSTE ni kika på dom. För dom är så sjukt bra. Jag har alltid varit ett fan av Beck tidigare, men dessa är SÅ mycket bättre! I de första nya Falk filmerna spelar även Joel Kinnaman huvudrollen, så då är det lite ögongodis att titta på också!
Så igår var det dags att se den absolut sista falk filmen SLUTET. Den var helt fantastiskt, oförutsägbar och jag fullkomligt älskade den. Jag satt som på nålar hela tiden för att jag var så nervös över hur allt skulle bli, och sen givetvis blödig som man är så kom det även ett par tårar.
Jag känner redan nu att jag skulle kunna se om den en gång till, kan tänka mig att den blir ännu bättre när man inte sitter och är nervös hela tiden 🙂

_14A9396
Kvällen till ära hade jag gjort iordning en liten nyttigare tallrik med frukt. Jag brukar alltid annars äta choklad , chips och annat gott. Men för en gång skull tänkte jag vara lite nyttig, och tusan vad gott det är med frukt!
_14A9384 _14A9393
Rickard som älskar ost och ölkorv fick små ”pinnar” med det plus lite oliver. Det gick ingen nöd på oss kan jag säga.

Nu ska jag läsa saga för den äldsta dottern, sen ska jag förbereda lite inför imorgon.

Kram på er alla.♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg