Inspiration bröllopsfrisyr

Att planera sitt egna bröllop, verkligen inte det lättaste.. Jag vet inte vilken ordning man bör planera… Och man börjar oftast kika på det som är roligaste..

Har kikar på Pinterest och hittat lite olika frisyrer… Jag gillar det enkla vackra, nästan Lite ”slarvig” look där inte allt är perfekt.. 

   
    
 
Jag har världens bästa frisör så jag vet att vi garanterat kommer komma på något bra tillsammans.  

Jag uppskattar verkliga alla råd ni kommer med, tack för alla kommentarer fina ni! <3 
Hoppas ni får en fin kväll. Ska snart slå en pling till min fina vän som jag vet har det tufft nu. Även om jag inte har så goda råd egentligen att ge, så försöker jag finnas och stötta så gott jag kan <3 

Kram / Angelica

En reaktion till “Inspiration bröllopsfrisyr

  1. Hej, vad roligt att ni ska gifta er! Grattis! Vad roligt att få planera ett bröllop, jag älskade att planera min och min mans bröllop. Lite tips från mig är att först välja ett datum, sedan platsen för bröllopsfesten (bra att boka typ ett år innan, då datumen fort blir uppbokade), sedan börja titta ut klänning. Jag tyckte jag var ute i god tid med 4 månader men helst ska man ha hittat sin drömklänning minst 6 månader innan bröllopsdagen. Det är oftast en beställningsvara och tar några veckor innan den finns, och sedan ska man kanske göra några ändringar som att sy in den osv och då tar det några veckor igen. Och då bör du även veta vilken typ av sko (hur hög klack, eller ingen klack) du ska ha, så längden på klänningen blir rätt. Så ta med din brudtärnan och pröva massa klänningar och gärna olika klänningar redan nu, så får du ett snabbt svar på hur din drömklänning ska se ut. Lycka till! Ska bli roligt att få följa er planering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg