Jag är helt tagen, detta måste ni uppleva.

Jag hade tänkt kika in och uppdatera er igårkväll, men jag somnade. Vi vuxna har somnat ovaggade varje kväll. Jag sa det till Madde tidigare när vi kom hem att jag är lite bitter över att det ej blev något kortspel. Vi hade tänkt sitta ner och spela kort när barnen hade somnat. Men det blev visst inte så.
Jag ska berätta lite om hur vi haft det, det finns SÅ mycket att berätta att jag nästan inte vet vart jag ska börja… Att vi har kunnat kombinera detta fantastiska paradis med jobb är grymt.
Vi har inte bara varit iväg på semester i Västervik, utan vi jag och Madde har också varit iväg på jobb.  Det är en positiv grej med att vara egen företagare, att man kan kombinera och faktiskt ta med familjen såhär och det blir en upplevelse för alla. Det är lite roligt att vi just besökte Västervik och Lysingsbadet.
För när vi letade semester i somras så kikade vi på Västervik, men det var tyvärr fullbokat då och vi bestämde oss för att åka till Strömstad istället. ( Jag har fortfarande inte hittat mitt minneskort så jag kan visa er bilderna) Skulle man kunna fråga ett medium som kan leta fram det åt mig? Allvarligt jag blir knäpp snart av att inte hitta det 🙁

Iallafall, vi har haft det super i Västervik, och jag kommer definitivt vilja åka dit igen, det ligger ju faktiskt inte så långt hemifrån heller. Så bilresan har gått bra. Stugan vi bodde i var jättebra, rymlig. Barnen bodde på övervåningen och vi där nere. =)

_14A9089 _14A9092

_14A9121 _14A9140_14A9141

Barnen har lekt så himla mycket denna helg, och helt otroligt lite bråk om man tänker på hur många viljor det finns. =)
_14A9143_14A9144_14A9145
Adam ♥ Leia. De är så söta verkligen, här står de och kikar när deras syskon leker. Bilden är inte iscensatt utan de stod faktiskt där och myste, första kärleken.. ♥ Minns ni den?
_14A9438

Igårkväll innan vi somnade tog vi en promenad ut på kobbarna.. Eftersom Micke är uppväxt på denna camping så berättade han väldigt många intressanta historier, och jag förstår att han vill ta med hela sin familj hit och låta de uppleva det som han upplevt som barn. Platserna är verkligen magiska, jag hoppas ni kan känna känslan genom bilderna, det är verkligen underbart, och jag vill tillbaka. ♥ Jag kommer definitivt vilja åka hit flera gånger, och kanske försöka att vara flera dagar för att hinna med att se ännu mer.

Vi tog även en tur ut på kobbarna imorse i dagsljus också innan vi lämnade Västervik för denna gång.
_14A9506
_14A9507

_14A9482

Jag har SÅ mycket mer att visa men mina ögon går i kors nu. Imorgon ska jag visa mer från lekparken och även från det underbara vattenlandet vi besökte. Vid det här laget så vet ni ju hur mycket jag älskar att va i relaxer.. Den vi testade igår var helt grym. Jag ska visa er! Håll utkik.

Kram och sov gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg