Jag gjorde det, och kanske något för dig? 

Tänker tillbaka på lördagens extremerun, påriktigt undrar jag faktiskt hur jag kunde lyckad genomföra det? Det är så sjukt många saker jag genomförde som jag aldrig skulle vågat annars… När jag väl kom fram till slutet så var jag tvungen att genomföra det sista hindret, fem meter högt.. Fyfan vilken ångest jag fick!

När jag nästan var uppe så fick jag panik, vågade inte komma upp, och kunde inte vända. Hellergud vilken syn. Emelie stod nedanför  och hejade och fotade . Jag blev peppad och jäklar tillslut lyckades jag 🙂
Helt slut men lycklig! 🙂 Så stolt jag är. <3
När jag fick bilderna skickade till mig idag så fick jag förfrågan om jag ville gå en utbildning… Utbildningen tror jag är fantastisk rolig och jag tror det är roligt att göra det. För min del är frågan om jag har tid att gå den,, jag har inte bestämt mig än.. Jag ska ta en funderare 😉

Men ni som är sugna och har tiden! Klicka HÄR . Kanske är det just perfekt för er 🙂 

Jag saknar verkligen att ha snygga naglar och fixa till mig… Och glasögonen.. Saknar dom oxå… :/ 

Imorgon bitti är det dags för möte… Det känns så bra att jag ringde och fick en tid<3

Ta hand om er! 

Kram / A

En reaktion till “Jag gjorde det, och kanske något för dig? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg