Jag har så svårt för att be om hjälp..

Nu har jag landat i soffan. Barnen sover. Idag somnade de tillsammans i Leias säng, de ville sova över hos varandra. Oftast när det försökt göra det tidigare så har dom mest fnissat och spelat upp varandra, men inte idag. Idag lyckades dom somna tillsammans. Mysigt för dom! ♥

Det har känts märkligt att ha kalas idag på något sätt. Jag är en människa som har svårt för att be om hjälp när jag behöver, jag tycker man som vuxen bör klara saker och ting själv. Men idag sa verkligen kroppen i från, och för första gången bad jag om hjälp. Det har känt märkligt, men så skönt. Mamma & Svärmor har verkligen tagit hand om allt här hemma, svärmor gräddade våfflor och mamma tog disken. Jag är så tacksam verkligen.
Det blev inte många fler bilder än såhär visst. jag har verkligen försökt ta det så lugnt som möjligt idag. Bebis är väldigt vild i magen och det känns som hon har det lite trångt där inne nu.

Imorgon har vi inga planer alls, skulle vilja greja här hemma och ute i trädgården som jag tänkt att vi skulle tagit tag i för flera veckor sedan men som fortfarande inte blivit av. Flytten börjar närma sig med stormsteg och jag känner ibland en väldigt stress och press på saker jag vill göra. Får lite panik och tänker, tänk om bebis skulle välja att komma ut förtidigt? Hjälp vad skulle hända då? När vi inte ligger i fas någonstans. Nu tror jag inte att hon gör det men ändå. Man tänker ju så himla mycket hela tiden. Väldigt mycket gravidtankar och känslor, men det blir nog så när man är så uppe i det nu.
Hoppas min stackars foglossning ger med sig, för gör den inte det vill jag att den sista tiden springer iväg 😛 Jag vill tacka för era tips jag fått. Jag ska börja med att köpa en vetekudde och tänker att den kan lindra. ♥

Stort tack till alla som varit här idag och firat och för alla fina paket. Love you all! ♥

Kram / Angelica

3 reaktioner till “Jag har så svårt för att be om hjälp..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg