Jag kommer alltid finnas för er! ♥

Svenska jordgubbar, finns det något mer somrigt eller något godare. Till Leias kalas om några veckor ska jag baka en riktigt smarrig och god jordgubbstårta, det har hon önskat. Hon fyller dagen innan midsommarafton i år. ♥

Idag har det varit väldigt mycket på många plan, jag känner mig dränerad på energi, det finns så mycket som sugit energi ett bra tag och snart känner jag att jag exploderar. Många små saker blir stora, det bubblar över. Energitjuvar, sånna finns det för många av, och att saker kan ältas och det ska bli som en följetång. Orkar inte. Något jag vet är att jag alltid kommer att ställa upp för våra barn! A l l t i d!


Kärleken till ens barn är obeskrivlig.

Leia kände nog på sig att jag var på lite dåligt humör , för helt plötligt kom hon ner och hade skrivit detta fina brev. Alltså det barnet har ett hjärta av guld.
Jag ser så mycket fram emot att åka iväg till Västervik på fredag, bara vara och komma hemifrån. Mysa, gå promenader och bara va. ♥

En bild från sist vi var där och Leona låg i magen, på fredag ska jag gå på jakt efter en ny bikini, har inte kommit iväg och gjort det ännu, att jag alltid ska vara ute i sista sekund.

Ta hand om varandra! ♥

5 reaktioner till “Jag kommer alltid finnas för er! ♥

  1. Eller hur <3 Blir så glad när hon överraskar!

   Ja, energitjuvar bör man inte behöva ha i sitt liv.
   KRAM

 1. Hm jag skulle inte köpa bikini i år.
  Tänkte om jag hittar så är det bra men inte nödvändigt.
  Badar där det är folk tomt.Gillar inte visa mig i min kropp.

 2. Jag vet hur det känns. Får man fråga vad det gäller? Är det fysiska personer du tänker på eller annat. Behöver ju inte vara just en person men är det så, så kanske man ska lämna det bakom sig. Annat är ju lätt att ändra på faktiskt. Du kanske hattar och är för mycket som prinsen sa…all over the place….. Har du råd att inte jobba på sjukan? I såna fall kanske du bara ska ta nått litet då och då. Alla klarar inte av att ha 100 bollar i luften utan att det tar kål på en. Jag, typ. klarar ett par. Jag har energitjuvar på mitt jobb och det tar tamejsjutton halvt döden på mig men jag kan inte komma ifrån det. På nått vis, tyvärr. Är helt slut när jag väl är hemma. Vissa människor skadar med sin blotta närvaro. Tyvärr och hur mycket man än försöker så går det inte.

  1. Ja det är fysiska personer som det gäller, men visst är det så , jag tänker att man får lämna det bakom sin och gå vidare. Jag blir upprörd jag bara tänker på det.

   Du har rätt i mycket du skriver, ibland klarar jag av att ha många bollar i luften, ibland kraschar jag. Men mest kan jag bli frustrerad över saker som jag inte kan rå på.
   Att jobbar på US ger mig mycket energi, samtidigt som det också tar när man pendlar, vi ska diskutera lite hur vi ska göra till hösten gällande det, ska nog lägga om och strukturera om lite.

   Vad jobbigt att du har energitjuvar på jobbet, och framförallt när man inte kan komma ifrån dom, FY så hemskt. Ja tänk att de kan finns så mycket konstigt folk som skadar bara av sin närvaro. Ska tänka på dig <3

   Tack för dina fina ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg