Jag tror alla kilon är borta och en tjuvkik på vårt vardagsrum!

Godkväll. Jisses idag gör jag inte många knop. Körde mitt första nattpass på Neo natten som var. Annorlunda att försöka ställa om sig genom att sova på dagen osv. Det gick faktiskt inget vidare, jag vilade lite på dagen men slumrade till max en halvtimme. Så imorse när jag gick av mitt pass var jag riktigt trött. Men det har gått bra.
Det blev ett spännande nattpass och jag fick vara med på en akutsituation. Spännande minst sagt. Ju mer jag  får uppleva så känner jag att jag verkligen tycker om arbetet där. Arbetspasset blev även en stund på förlossningen, känns fortfarande lite märkligt att vara där eftersom jag nyss själv var där och födde känns det som. Minns det som igår när hon kom ut älskade lilla Leona i raketfart! ♥ Extra roligt igår att jag dessutom jobbade en stund med världens bästa undersköterska Nina som var med under min förlossning. Hon är verkligen helt fantastisk! ♥
Ni kan läsa hela min berättelse om Leonas förlossning–> HÄR <—- ♥

Hittade en gammal bild som är tagen en halvtimme efter förlossningen, herregud jag ser ju helt förstörd ut haha!
Men jag kan ändå längta tillbaka, även om jag nästan inte höll på att hinna in och att jag tog sista platsen på US, så skulle jag kunna göra det igen. Trodde efter att jag skulle känna mig klart efter trean.. Men det gör jag faktiskt inte. Vi skulle nog båda två kunna tänka oss en fyra i framtiden. 😉

Tror kanske att alla dessa preggokilon är borta, har inte vägt mig ännu =)

Vi har börjat lite smått att möblera vardagsrummet.. Som ni vet så har vi ju varit lite oense gällande soffan, men sen tillslut bestämde vi oss, och vi är verkligen supernöjda med den. Den blev verkligen perfekt här nere. Vi har fortfarande en del saker kvar, matta tex, det måste vi gå på jakt lite till. Funderar på att ha en grå enkel bara kanske? Alla tavlor är inte på plats ännu, en fotovägg ska jag skapa samt att jag ska ändra om på lite posters som ska upp på väggen. Måste bara klura och fundera ett par varv till 😉
Hade tänkt visa er rummet när vi var hundra procent färdiga , men jag kan inte hålla mig=) Så jag visa liten tjuvkik. ♥


Vad tycker ni?
Vi har kommit en bit på vägen men vi har mycket småfix kvar, matta, kuddar, filtar ,tavlor på väggarna, osv osv! Fortsättning följer!

Ta hand om er!

P & K / Angelica

8 reaktioner till “Jag tror alla kilon är borta och en tjuvkik på vårt vardagsrum!

 1. Dina preggokilon verkar borta, syns inte ett spår…så fräsch du ser ut, snygg jacka! Fint vardagsrum! Ett tips är en stor grön växt i hörnan och en stor spegel på väggen, eftersom ni bara har fönsterljus från en sida så gör spegel att rummet upplevs ljusare och större. Grå enkel matta lät snyggt, likt den i ert sovrum kanske. Tack för tjuvkik, var kul att se. Trevlig helg!

  1. Tack söta du!
   Ja, vi hade en spegel över soffan när vi bodde i lägenheten, dock sitter den i hallen nu, men ska spåna lite; )

   Kul att du gillade tjuvkiken, fler bilder kommer inom kort=)

 2. Ååå så fint vardagsrum 🙂 Blir allt lite avis, vi ska med göra om vårt men det får vänta lite till.

  Jag måste fråga, jag ligger ju sömnlös nu och har gjort i flera nätter. Läkaren vill att jag ska ha epidural på förlossningen (för att dra ut på tiden för mina barn kommer ut FÖR fort) och jag är livrädd för sprutor! Har du/någon här av dina läsare haft det? Vad säger ni? Skulle ni ta om den? Gör den ont att få? Jag ska isåfall få den innan verkarbetet drar igång…. Som sagt, livrädd för den haha

  http://lotte4.blogspot.se

  1. Tack söta du!

   Jag har faktiskt aldrig tagit epudural, första förlossningen hade jag läst på om alla olika sorters smärtlindring, men bestämde mig för att testa med endast lustgas. Hade ingen aning om hue hög smärttröskel jag hade, men uppenbarligen ganska hög då jag kört alla tre förlossningar med endast lustgas. Så jag har tyvärr ingen egen erfarenhet av det 🙁
   Men är tanken att du ska bli igångsatt och sedan få epudural eller vad är deras plan?

   Kram <3

   1. Ja deras plan är att jag ska bli igångsatt även denna gången (4e barnet) för jag blev det med nummer 3 för jag ville inte föda hemma igen. Mina förlossningar har gått väldigt fort så de vill ge mig epidural för att dra ut på det lite för jag hade så fruktansvärt ont sist. Jag har bara fött med lustgas innan och så då nummer 2 utan någonting.

 3. Kommer man någonsin känns sig riktigt ’klar men barn? Vi har 3 st och är väldigt glada för det och känner att vi är nöjda så. En till skulle betyda större bil, att några av barnen behöver dela rum osv. Vilket inte är något problem i sig men som vi känner skulle vara bökigt. Vi känner också att det är fullt upp med att räcka till för alla 3 så fler skulle vi inte orka. 🙂 Men det känns ju samtidigt sorligt att inte få uppleva en graviditet igen och en förlossning, så där kommer jag aldrig känna mig riktigt klar.

  Så fint ni fått det i vardagsrummet! Ni är så duktiga på att renovera och inreda!
  Ha en fin söndag!

  1. ja jag undrar det också om man någonsin kommer känna sig klar? Nu när jag läste min berättelse från förlossningen så känner jag bara åh, jag kan göras igen. Det är ju så magiskt <3 Men som du säger, en del praktiska saker ändras ju såklart om man skaffar ett barn till=) Vi får se!

   Tusen tack för dina fina ord, hoppas din söndag varit bra! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg