Jag vill dra något gammalt över mig och jag orkar inte..

_14A0560Igår eftermiddag bakade jag ännu en paj, denna gång en hallonpaj. Smidigt med smulpajer. Jag tror jag tröstäter lite. När man mår lite dåligt så känns det alltid liiiiite bättre efter lite socker. Ja jag skiter i att det kan vara farligt. Man lever bara en gång, har bestämt mig för att inte oroa mig som jag gör, för cancersjukdomar och annat. Leva i nuet. ♥

Blev väckt imorse kl 06.00 av Leia som berättar att hon har en klump i magen. Man vill på riktigt bara ligga kvar i sängen. Dra någon gammal över mig själv. Eller skrika rakt ut av maktlöshet. JAG ORKAR INTE.  Inget hjälper, vad man än gör. Träffade min fina vän Linda idag, hon har haft liknande problem med sin dotter när hon var mindre, de hade tagit hjälp av barnhälsan. Jag vet att jag även fick en broschyr av Elin angående detta. Linda berättade hur mycket det hade hjälp både deras dotter och även henne som mamma. ” Att få verktyg hur du ska hantera och kunna hjälpa.” Efter att Linda kikat färdigt i butiken och vi kramats lite extra så ringde jag direkt till barnhälsan. Fick prata med en supertrevlig tjej , förklarade läget lite och hon bokade in mig och Rickard på ett första möte utan Leia på torsdag morgon. Vi kommer få berätta om henne så hon kan hjälpa henne på allra bästa sätt. Jag känner ett hopp och det känns SÅ bra att jag kontaktat dom.
Då har vi iallafall gjort allt vi kan för att hjälpa henne. Våran tjej, finns det något värre än när ens barn mår dåligt? Men jag har förhoppning om att detta kommer hjälpa.


Vi ska även ändra rutinerna vid lämning på morgonen, hon ska istället för att komma till kl 08.00 när det öppnar, så lämnar vi kl 07.30 till en fritidspedagog som kommer ta emot. Jag tror och hoppas att det kommer bli en bra grej för henne.

Förlåt för lite halvdeppiga inlägg, men det är vardagen för tillfället. Jag somnar som en liten bebis kl 18.00 i soffan framför Bolibompa. LÄNGTAR tills jag har lite mer energi, och jag hoppas det kommer snart bara allt löser sig med Leia, det liksom gror ju i en.

Idag skiner solen och det är 25 grader ute, det firar vi med grillning här hemma. Bäst att passa på.=)

Mina systrar har nu tatuerat in våran syskontatuering vi bestämt att vi ska göra. Så nu är det bara jag kvar 🙂 Jag är lite töntig och låter inte vem som helst tatuera mig, utan kommer vilja gå till min vanliga.. Funderar att ta en dropin tid=)
14303720_1398843170129195_646087756_o

NU ska jag göra läxa med Leia.

Ta hand om er.

KRAM

5 reaktioner till “Jag vill dra något gammalt över mig och jag orkar inte..

 1. Men fina du vad händer, det här måste jag ha missat. Vad är det som händer med din fina sötnos? Vad då klump i magen, va?! Usch jag håller tummar och tår för att det ska gå så bra som det bara kan gå och att allt är helt okej. Håller tummar och ber för att din familj ska må kanon och du snart har alla krafter och lite till, tillbaka.
  Stor kram fina du och du den där pajen. Tur att jag inte bor nära.. för jag hade våldgästat! 😀

  1. Leia lilla snuttan tycker det är så jobbigt att gå till skolan. Hon är ledsen oftast hela eftermiddagarna och vaknar ledsen och gråter.. Herregud vad det tar på en. Jag har försökt allt att få fram vad det beror på. Hon säger att hon får klump i magen för att hon saknar mig.. Hon har blivit jättemammig och har svårt att släppa mig här hemma.. <3 Så när jag fick tips om att gå till barnhälsan för att få hjälp och lite verktyg så kändes det bara så bra, så det känns jättebra att vi ska dit första gången på torsdag, Rickard och jag, och sedan nästa gång får Leia följa med. Man vill nå fram till varför hon känner som hon gör och att hon ska slippa känna det, då hon egentligen inte har något att oroa sig för och hon ändå pratar positivt om både skola och fritids.

   Tack kära du, det behövs , jag sov en stund förut i soffan, känner mig som en gammal tant, men jag tror det vänder.

   Åh synd du inte bor närmare du hade gärna fått komma! Kramar <3

 2. Så fint med syskontatueringarna

  Samt ohh så svårt, förstår att det måste vara helt hopplöst och smärtsamt, det vill man ju verkligen inte, bra med pedagogen, så tar hon sig tid med henne, samt att bra att ni ska ha ett möte på torsdag så ni kommer igång med detta,

  Det är ett steg framåt
  kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg