Kika in i Leonas rum och nu har jag fått nya griller i huvudet att fundera på!

Ni är så fina som lämnar kommentarer på förra inlägget. Jag har märkt att ni uppskattar ärliga inlägg och för mig känns det naturligt och dela med mig, av positiva saker, men även negativa, o jag förstår ju att jag verkligen inte är ensam vilket känns så skönt. ♥ livet är verkligen aldrig rakt… upp och ner mest hela tiden känns det som. Mycket kämpande. Men också mycket kärlek mellan varven, och det är nog dom stunderna som man får ta vara på bättre, eller iallafall jag 🙂

Imorgon ska jag till kuratorn igen, jag hade faktiskt glömt bort tiden, så det var tur att hon ringde och påminde mig. Jag skulle behöva ha en digital kalender inbygd i huvudet, SÅ himla dålig på att komma ihåg saker.

Rickard kom hem sent från jobbet idag så vi köpte mat. Lyxigt men ibland får man. Köpte god chili-pasta medans barnen åt hamburgare! Smarrigt.

Jag har ändrat om lite här hemma , och nu ska ni få se en liten inblick i Leonas rum, nu har det gamla skåpet kommit på plats, vilket gjorde att spjälsängen fick en ny liten hörna! 

Skåpet gjorde sig verkligen bra i rummet , nu väntas bara att flytta över hennes kläder och annat smått och gott, shit vilken förvaring, förstår varför man hade dessa linneskåp förr, de sväljer ju SÅ himla mycket!

När skåpet väl kom på plats fick jag flytta Leonas säng till en annan del av rummet. 

Nu behöver bra väggarna prydas med lite fler saker…  men känner mig nöjd hittills!

Sen till något annat, en gammal barndomsvän till mig hörde av sig idag och satte griller i mitt huvud! Han ska nämligen sälja sin villa här i stan. Har bara sett bild på utsidan, men det ser SÅ fint ut… stort och rymligt! Tre våningsvilla. Det som är att vårt hus ligger bättre rent avståndsmässigt till skolan oså. Men , det är tillräckligt intressant för att jag skulle vilja kika på det tror jag! Vi ska överlägga lite här hemma , dags för familjeråd! 😉

Hoppas ni haft en fin dag, har ni sett att värmen ska komma tillbaka ett par dagar? Älskart. Men typiskt när jag för en gång skull varit ute i god tid och fixar overaller och vinterjackor ❤️

Puss o kram / Angelica

3 reaktioner till “Kika in i Leonas rum och nu har jag fått nya griller i huvudet att fundera på!

  1. Superfint. Det är så bra kvalité och robust lite äldre skåp och gör man sen om dom så blir det superdupersnyggt. Det blev otroligt bra. Kul med inredning. Älskart. Sen till föregående inlägg om barn och deras sätt och humör. Idag blir ju dom stackarna mognare fysiskt tidigare än förr och hjärnan hinner ju inte alls med. Man vet ju själv hur det var för en annan och så då nu när det är ännu tidigare så blir det såklart ännu svårare att hantera. Vi är alla människor, vi kan inte alltid ta det lugnt, prata snällt, vara pedagogiska, vilket påverkar oss att vi tycker vi är urusla föräldrar. Så är inte fallet. Klart vi vuxna också kan spåra ur och gråta, skrika och det finns säkert dom som slänger igen en dörr och säger några fula grodor. Det viktiga är att man säger förlåt och att det aldrig är barnens fel. Vi ska inte behöva vara så duktiga som det står i böckerna, jag tror det är livsfarligt. En vårdterapi som är ganska bra är att man får slå på tjocka mattor med nån ”påkliknande” sak eller gå ut i skogen och skrika, för att avreagera sig. Sen att inse att ingen är perfekt och att man inte ska jämföra sig med andra är också nått att tänka på. Vi lever inte ett bra liv längre vi människor. Inte konstigt att psykisk ohälsa är bland den största sjukdomen och tänk då alla barn…….Jag tror på att visa barn sina egna känslor, glädje, sorg, gråt, skratt, och ilska i rätt form och framför allt förlåt. Barn är trots allt kloka och förstår så mycket mer än man tänker. Ett leende från en förälder där den gråter inombords gör ett barn mer osäker än en förälder som gråter och visar att den är ledsen, för dom ser. Ja, nu spårade jag nog helt men summa summarum, vi lever helt galet idag. Barnen är vår framtid och det viktigaste vi har, inget är viktigare, det är vad jag tycker och då ska vi ge dom sanningen. Då tror jag dom också mår bättre och vet att det är ok att må dåligt och visa olika beteenden.

    1. Ja men det är det verkligen! Ja vi är verkligen nöjda med skåpet! 🙂

      Åh tack för att du delar med dig, du är alltid så klok som en bok när det kommer till sånt här. Tusen tack för din input! <3
      Ja visst är det så, man målar upp någon bild av hur det ska vara, och när man sen då inte" uppfyller det " så rasar man på något vi. Men vi är dom egna som sätter våra krav. Ja visst är det kloka barnen, du har så himla rätt! <3 STOR kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg