Köksplanering i rullning och de har ett speciellt band till varandra!


Kikar in lite snabbt innan vi ska åka iväg till svärmor och bli bjudna på lite mat Hur lyxigt är inte det? Att bli bortskämda en helt vanlig torsdag!

Imorse var det minusgrader och frost på rutan, som tur är har vi fixat iordning i garaget så vi kommer att ställa in bilen inatt så slipper vi skrapa imorgonbitti.
Leia & Lowa var så gulliga imorse, tog på sig varma kläder och ville modella lite innan de hoppade in i bilen.


Jag vet att dom gör allt för varandra dessa två. Det är så underbart att faktiskt ha vissa dagar som är riktigt bra och mysiga, viktigt när de ibland kan vara världens kaos och kidsen bara bråkar om precis allt.
Leia har också haft med sig en kompis hem idag, tillomed då fick Lowa vara med, dom har lekt superbra!

Vi har också hunnit med att planera lite kök, fått en offert och lite så, Herregud det är verkligen SÅ roligt men också hur svårt som helst. Jag är så tacksam över alla som engagerar sig. Vi hade först bestämt oss för en speciell bänkskiva, men så har jag fått bilder privat av en läsare här på bloggen på deras nya kök. De hade valt en som vi haft på tapeten tidigare så då bytte vi tillbaka! Det kommer verkligen bli super. Nu letar vi som sagt lite kakel. Det kan bli en spännande resa detta, jag har tidigare aldrig rivit ut ett helt kök och byggt upp, rivit kakel osv.. Jag räknar ner nu, i början av december ska allt vara redo för montering! Ska bli intressant och se hur många veckor vi blir utan kök! Tänker också om jag skulle skicka någon form av schema till  min mamma & Rickards mamma, om vilka dagar de bjuder på mat! HAHAH!


Nu ska vi packa ihop oss, kikar in lite senare=)

Puss på er! / Angelica

7 reaktioner till “Köksplanering i rullning och de har ett speciellt band till varandra!

 1. Jag är nyfiken var Lowas jacka kommer ifrån?!
  Bänkskiva i ek har vi i köket och är inte alls nöjda. Minsta lilla märke från en burk kan fastna. Nu har Vi fått slipa ner den och olja in den igen, vilket jobb, om jag väljer kök idag skulle jag välja laminat eller stenskiva. Ett tips bara. Ha en fin fredag!

  1. Lowas jacka kommer ifrån kappahl 🙂

   Tack för tips, vår tanke är nog att köra en bänkskiva i laminat 🙂

   Trevlig helg! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg