Läskande dessert och dags för ett besök hos barnmorskan.

God morgon. Får jag läska er med en enkel dessert barnen och Rickard gjorde i helgen?


Jättesmidig att göra och en fräsch dessert att äta efter maten. Jag hade dock lite svårt att få i mig den, men det har jag tyvärr med allt nu för tiden, måste verkligen tänka på allt jag äter. Annars blir jag lätt illamående.

Har sovit dåligt som vanligt inatt, det börjar verkligen ordentligt nu, jag kissar minst 3 gånger per natt och när jag vaknar så är jag så kissnödig att jag knappt kan ställa mig upp. Plus att min foglossning inte gör saken bättre. Det är tur ingen ser mig, det kan inte vara en vacker syn.. Sen när jag väl kommit tillbaka till sängen så tar det en stund innan jag bullat upp allt så att jag kan lägga mig till rätta, kudde mellan benen osv. Det är verkligen ett helt företag haha.

Nu ska vi strax iväg till barnmorskan, så ska vi se vad hon säger om allt.  Jag hoppas på att få hjälp. ♥ Igår fick även våra vänner i Piteå barn. Stort grattis till dom. ♥ Av alla vi känner som varit gravida så det våran tur nästa gång. Nu har alla andra fått. Men jag känner mig redo och taggad. Även om det är ett litet tag kvar. Imorgon går vi in i v36. Veckorna bara springer iväg! 
Hittade en gammal bild på magen, vet inte exakt vilken vecka detta kan ha varit? Men det är samma klänning som jag har på mig i Västervik.


Ska försöka komma ihåg vad sf-måttet ligger på idag. Det missade jag sist.

Kikar in och uppdaterar er lite senare. Jag har även fått ett roligt paket på posten som jag tänker att ni ska få se en liten tjuvkik av i eftermiddag, missa inte det.

Puss och kram / Angelica

En reaktion till “Läskande dessert och dags för ett besök hos barnmorskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg