Legobygge och schysst pyjamas från H&M

God morgon. Ännu en dag med en liten sovmorgon. Iallafall för mig. Lowa vaknade tidigt men jag sparkade upp Rickard ur sängen.. Fast det gick ingen nöd på honom för han somnade om gött i soffan medans Lowa kollade på tv. Sen tog vi oss en härlig frukost. Jag älskar verkligen helger där man slipper stressen på morgonen.

Vi fortsätter dagen i ett lugnt tempo. När jag var vip-bloggare på barnmässan älskade ungar så fick jag en goodiebag med massor av härliga saker. Visar er i ett senare inlägg. Men något som fanns med var lego och det blev superpopulärt hos våra barn. Så nu på morgonen har de byggt ihop lite av det som fanns i påsarna. Legot kommer ifrån Ebrix.se och ni hittar deras utbud HÄR.

lego_barnlego_barn lego

Sedan måste jag även visa min nya favorit som jag har klickat hem ifrån H&M.
Jag älskar att gå i myskläder men vill ändå att de ska vara lite snygga. När jag hittade denna på nätet så klickade jag hem den direkt. Det är en pyjamas. En lång myströja med tillhörande mysleggings. Jag är verkligen Kär, och jag skulle kunna bo i den alla dagar i veckan  😉

pyjamas vuxenpyjamas HM pyjamas HM
Love it! den finns även i fler färger. Så är ni mysisar som mig så klicka hemma er egna HÄR, billig är den också! ♥

Idag är det kanelbullens dag också, så självklart måste vi äta en kanelbulle. Först tänkte jag att vi skulle baka egna men sen tror jag att bageriet trots allt får fixa 😉 Lilla latmasken tog över.

Jag har även tänk att börja ge er lite mer fototips här på bloggen , är det något ni skulle uppskatta?
Har tidigare gett er en del tips . Har ni missat dessa så kan ni läsa lite mer HÄR, där jag tipsar om att välja rätt platser och  lite redigering i Camera Raw. Ett mer ingående tips om redigering i just Camera raw hittar ni HÄR.

Nu ska jag ta tag i hemmet här hemma som behöver sig en liten omgång med dammsugaren.
Vi hörs lite senare!

Kram ♥/ Angelica

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg