Lekparkshäng med goda vänner och vi ska renovera vårt sovrum.

Idag tog vi årets första fika utomhus. Fasen alltså jag älskar att våren är påväg. Och denna ledighet.. Jag är lite bitter även att den är över ska jag erkänna. Känns bra med en liten mjukstart med 4 dagars arbetsvecka.
Den här ledigheten har verkligen varit välbehövlig för oss som familj. Vi har egentligen inte gjort så jättemycket utan mest bara umgåtts med varandra. Vi har rensat så hela jobbarbilen är fylld med skit som ska till tuddarp imorgon. Nu när det blev som det blev med huset så har vi fått energi till att fixa lite här hemma, och rensa är alltid bra. Man får ju ett lugn inombords.
Jag har hittat garderober på IKEA som vi ska införskaffa till barnen, jag tror det kan bli riktigt grymt. Att de får varsin egen garderob, enklare och lättare att hålla ordning på kläder.

stuva-garderob-vit__0404064_PE566327_S4

Garderoben kommer från serien Stuva. Tror den kommer bli perfekt.

Igår eftermiddag fick vi en härlig dos med luft. Vi fick besök av familjen ilmrud och vi tog en tripp till en lekpark en bit bort. Barnen lekte hur bra som helst och vi föräldrar hade minst lika roligt som barnen. Härligt egentligen när både föräldrar och barn går ihop sådär. Inte alltid en självklarhet.

_14A3672_ _14A3678_

Lowa och Tuva-Li  är lika gamla, det skiljer endast 2 dagar mellan dom, fann varandra direkt. De gungade , gick balansgång och hade superkul. ♥

Barnen började spela en fotbollsmatch och pappa Rikard och Pappa Micke var inte sena med att hänga på.._14A3699 _14A3705 _14A3703 klajfa
Men de är ju inga ungdomar längre, och de var tydligen rätt kämpigt att få stryk av de mindre ;P

Leia fick träffa sin kille Adam igen, det hade hon längtat efter sen sist de träffades. De är så härligt att se dom tillsammans. De fnissar och har verkligen roligt tillsammans. Ibland springer de iväg och pussas bakom ett träd för att sedan ropa ”Kom och fota oss när vi pussas då!!”
_14A3696_14A3697_14A3686

_14A3689 _14A3690

_14A3709 _14A3710 _14A3718 _14A3719

 

Tack för en mysig stund. Vi var ute i närmare två timmar, så efter lite mat däckade barnen trötta i sina sängar. ♥ Ser fram emot nästa playdejt.

Under denna ledighet har vi också bestämt att vi ska renovera sovrummet. Jag har kikat på olika tapeter och har en favorit jag gärna velat ha i många år men Rickard har vägrat. Jag har försökt kämpa med att få den, sen när jag såg att Madde har den i sitt sovrum har jag fortsatt att tjata.. Jag har väl halvlyckats, och får nog inse att jag inte kommer få den på min sovrumsvägg. Dock har jag surfat vidare . Jag vill helst av allt ha vitt överallt. Men när det kommer till sovrummet så tänker jag att man kanske ska få till något slags ”lugn” därinne. Jag har hittat en färg som jag har blivit kär i . Den är grågrön i tonen, tror en fondvägg i den kan bli riktig bra!!

minty
Färgen kommer bli liknande denna. Bild är lånad från google! Vad tycker ni? Tror ni det kan bli bra.
Tänkte att jag skulle åka förbi Colorama imorgon och kolla färgprover.

Nu ska jag krypa ner i ett bad innan jag ska kika på 30 grader i februari. Följer ni det?

Kramar/ Angelica

En reaktion till “Lekparkshäng med goda vänner och vi ska renovera vårt sovrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg