Leverans av bröllopsbilder

Ca två veckors leveranstid har jag på mina bilder efter bröllopet, och i helgen går mitt lilla paket iväg till Malin och Daniel med alla deras bröllopsbilder. De kommer få uppleva deras bröllopsdag igen genom bilderna när de kommer hem från deras bröllopsresa =)

Tack igen för att jag fick dela eran stund med er. <3

Ska ni gifta er i sommar, jag har nästan fullt hela sommaren, men det finns fortfarande några lediga datum, tveka inte att höra av er om ni vill ha er dag förevigad i bilder.
Det är min uppgift att leverera vackra bilder som ni kan vara stolta över och som ni kan titta tillbaka på om och om igen! <3
Läs mer HÄR 🙂

_MG_6156

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg