Ljuvlig kokosdoft och fortsatt vabb.

_14A2898 _14A2901

 

Godmorgon från vabbstugan. Natten har varit okej trots att Lowa varit vaken och haft en strulig hals. Hon har under helgen nästan tappat rösten. Stackars liten. Jag hoppas verkligen att vi får ordning på detta snart, det är ju galet hur många veckor man kan ha sjukstuga. Har ni likadant hos er?

Leia är hemma en extra dag också, hon är lite hostig men ingen feber sen i fredags på förskolan. Men jag vill inte riskera att hon blir hemskickad ännu en gång, och eftersom jag ändå är hemma med Lowa så fick hon vara hemma och mysa med oss också. ♥

I förra veckan fick jag hem produkter från Urtekram som jag fått chansen att testa. Fått hem en hel serie med schampo, balsam och bodylotion samt handkräm. Men en härlig doft av kokos. När jag tog ett bad med barnen i helgen så testade vi detta och barnen tyckte om doften och luktade flera gånger, så det blev populärt även hos dom. 

Denna serie är en ekologisk och innehåller kokosolja och kokosnektar för att tillföra en naturlig fukt och näring.
Företaget Urtekram är ett danskt företag men ni kan köpa deras produkter i bland annat matbutiker.

Nu ska jag spela lite memory med mina små barn. Innan det är dags att fortsätta svara på en hel del mail. Vi är mitt uppe i ett stort inköp av en ny leverantör och det tar sin lilla tid.

Hoppas ni får en härlig start på veckan.

Kram/ A

I samarbete med Urtekram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg