Man skulle blivit man…

_14A4440

Dagar som denna då känner jag ett litet uns av avundsjuka mot det andra könet. Det behöver ju aldrig uppleva det som vi kvinnor behöver göra. Mensvärk tillexempel. Jag har sån jäkla mensvärk idag så jag skulle kunna gråta en skvätt. Jag känner att det gör ont ut mot ryggen, längtar tills jag kommer hem och får lägga mig i soffan. Men det är ett tag kvar, en lång dag på jobbet idag. Men tillbaka till mina krämpor. Det är ju trots allt ganska orättvist, vi kvinnor ska hålla ordning på preventivmedel, vi ska ha mens en gång i månaden och alla dess krämpor som tillhör när man har det. Visserligen är nog jag inte så lätt att leva med perioden när man har mens, men ändå =P
Ibland skulle det vara så skönt att bara slippa alla kvinnogrejer..

Iallafall dagar som dessa, då blir iaf jag lite lätt bitter. Det är tur jag vet att det går över fort. Jag är SÅ glad att jag slutat med mina p-piller, vilken skillnad ändå. Att veta att man kommer blöda ett par dagar i månaden istället för att blöda i veckor.. Jag har hellre lite extra ont dessa dagar när man har det. 

Imorgon blir en bättre dag, då får vi även hem leveransen av vårt nya marmorbord till vardagsrummet. ÄNTLIGEN 🙂
Jag är så trött på vårt lilla skitbord ;P

Kikar in lite senare ♥

2 reaktioner till “Man skulle blivit man…

  1. Samma här, jag har också haft jätteont idag o så måste man kämpa sig igenom dagen på jobbet, jäkla mensvärk! Hoppas du mår bättre nu ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg