Med ett glas vin i handen mitt i veckan.

God kväll hörrni. Har ni haft en bra dag?
Idag har det varit mycket pill inför invigningen, men jag tycker tametusan att vi ligger i fas, känns nästan läskigt att skriva det, men jag tror det. Det är lite småfix till.. Vi ska bland annat sätta upp en postervägg. Sen den sista touchen pynt fixar vi under dagen på onsdag. YEY. Jag längtar nu, och räknar ner.

Ikväll testar vi mellan två olika vin, för lite förfriskningar kommer bjudas på för den som vill ha. Kommer givetvis ha ett alkoholfritt alternativ för de som hellre vill ha det.
Tog en dejt med Madde på glasbanken, hon kikade ner i min korg och utbrast ” Man kan ju tro du älskar rosa” 😉
_14A8127 _14A8135
Båda smakade riktigt bra, jag gillar ju black Tower i vanliga fall, både vanligt och bubbligt.

Men i detta fall så smakade Jp riktigt gott. Så jag tror det blir det som bjuds på på invigningen. Smakar bra, snygg flaska.
_14A8138 _14A8140
_14A8157 _14A8156

_14A8143
Till något annat roligt, jag kan sedan jag minnas bitit på mina naglar, hatat att jag har så fula händer med otroligt fula naglar men aldrig kunnat sluta, hur äckligt jag än vet att det är. Så har jag ändå bitit ner. tro mig jag har testat allt, Stopp och väx osv. Men vet ni. jag har lyckats. Men hjälp av förstärkning och förlängning..
Naglarna som ni ser på bilden är alltså mina riktiga.. Kan tyckas fåfängt säkert av många.. Men vet ni, det struntar jag i.
För jag är stolt. Och faktum är att jag känner mig  mycket finare med dessa naglar.
Sist jag gjorde naglarna, vågade jag vara lite crazy för att vara jag, och gjorde dom i helfärg. Rosa såklart vad trodde ni 😉
Så frågan är vad jag ska våga mig göra något ännu mer modigare nästa gång 😉

Nu ska jag dricka upp den sista slurken och kolla på ett avsnitt av Sons of anarchy. Har ni sett den serien?
Kan vara den absolut bästa någonsin. Jag har sett den tidigare men eftersom den är så bra så ser vi om den. Aldrig har jag blivit så påverkad och gripen av en serie. ♥

Kram och tack för att ni kikar in!

2 reaktioner till “Med ett glas vin i handen mitt i veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg