Med pannan först… 

I eftermiddags satte jag igång projekt röja barnens rum och även möblera om.. Barnen delar rum och det är ett ganska avlångt svårmöblerat rum… Tror det blev lite bättre efter idag.. 

Det hade lossnat ett uttag bakom Lowas säng som jag skulle skruva tillbaka .. Barnen ropade ifrån vardagsrummet och jag stressade som vanligt.. Skulle tillbaka in i rummet och fortsätta skruva när jag min klantröv kör huvudet rätt in i dörrkarmen.. Så jävla rent ut sagt ont.. Känner hur det pulserar, jag lägger mig i sängen och bryter ihop, gah va ont de gör… Leia tittar på min panna o får lite panik över hur stor bulan är…

Alltså hur klantig, och rätt o pannan oxå.. Snyggt. Leia var så snäll och fixade fryst broccoli o en handduk som jag fick ligga med ett tag.. Gosunge! 6år, envis som synden, humör som jag vet inte vad, Slår i dörrar och skriker… Pjuh. Men hon har ett hjärta av guld. <3 

Tack vare henne är bulan ganska ”liten” i jämförelse mot vad den var.. Och det är svårt att få den på bild… 

   
   
Tyvärr syns den mer i verkligheten.. Blä. Hoppas den lägger sig tills imorgon! 

Förresten, fick klänningen idag, men är osäker på storleken, så beställde en storlek mindre förut så när den kommer får vi se vilken de blir, men jisses så skön o helt underbar , längtar tills jag kan visa er 🙂

Kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg