Foto,  Okategoriserade,  Vardag

Min älskade lillasyster

En av mina systrar, den yngsta av dom befinner sig just nu i Madrid. Hon kommer vara där hela sommaren och arbeta som aupair. Stundvis tycker jag det är jobbigt att hon är där samtidigt som jag är riktigt stolt över henne att hon vågar åka dit helt ensam. Jag skulle aldrig vågat det vid 18 års ålder.
Jag blir en överbeskyddande tant som är rädd att det ska hända henne någonting. Har ärvt detta av min mamma, jag känner hur jag långsamt blir lik henne, på gott och på ont 😉
Men vet ni när jag läser om saker hon gör, att hon är ute på krogen i Madrid och festar, och liftar för att komma till ställen hon ska till.. mitt i natten. Alltså gud, jag blir nervös jag bara skriver det. Det kan ju hända vad som helst tänker ju jag! Men jag antar att jag måste vänja mig vid tanken och inte vara så hönsig.
Har ju trots allt två tjejer som ska växa upp och antagligen göra så jag får hjärtat i halsgropen många gånger.

Alla ni mammor, hur är ni, är ni lika hönsiga och oroliga som jag?
_MG_1820 _MG_1815
_MG_1838
Fina Alice <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *