Min dagsljusstudio.

Det är nästan så att man får nypa sig i armen.
Efter att jag har fotograferat väldigt mycket de senaste åren så har jag funderat fram och tillbaka om man ska våga satsa fullt ut eller inte. Funderat på hur man ska gå till väga för att uppfylla sin dröm. Ja för det är ju min dröm att jobba som fotograf. Men efter ett tufft avslut på 2013 så bestämde jag mig för att 2014 är året jag vill satsa, det är dags nu. Bättre att ångra något man gjort än något man inte gjort sa en klok person till mig.

Jag funderade mycket och bollade mina tankar och ideer med mina fina vänner och min älskade sambo ( som jag inte skulle klara mig utan i detta!) Jag har alltid velat ha en dagsljusstudio, man fotograferar i befintligt ljus och det gillar jag.. Så en dag bestämde jag mig för att leta efter lokaler.. Jag kände att jag drog mig till min grannstad Vadstena, den staden tilltalar mig både personligen och mig som fotograf. Den är mysig, gammaldags och jag trivs där.

Jag hade turen att få tag i en fantastisk fin lokal där jag kan inreda min studio. Sagt och gjort, jag skrev på kontrakt på lokalen och började renovera den lite. In med ny färg på väggarna, nytt fräscht vitt golv. Lokalen har en takhöjd på över fyra meter och två stora fina fönster så ljusinsläppet är otroligt!

När jag skriver om den och tittar på bilderna så känns det verkligen overkligt. Men det känns så JAG och det är väldigt roligt. Jag har inrett den så som jag vill och jag älskar den ”romantiska” stilen. Så här nedan har ni den, den är inte riktigt hundra färdig, men nästan 🙂

Imorgon ska jag fota i den för första gången, det kommer flera familjer som ska ta bilder på sina familjer och nytillskottet som sedan ska publiceras i tidningen.

Min tanke är att ha en liten invigning av studion den 1:a Mars, då jag finns i studion under dagen och man få komma och ta sig en titt på den och även kolla in album osv. Jag kommer ha fantastiska erbjudande under dagen. Mer info om detta kommer i ett annat inlägg 🙂

Trevlig fredag på er!

_MG_8372_MG_8380  _MG_8380_MG_8390  _MG_8380_MG_8382

 

12 reaktioner till “Min dagsljusstudio.

  1. Ja jättespännande verkligen 🙂
   Tack så mycket, det tror jag också, man längtar efter att få fota därinne=)

 1. Fantastiskt fin!!! Stort lycka till med fotandet och nya studion 🙂
  Jag ska köpa hem ett set med två dagsljuslampor med softbox från kaffebrus nu. Har du sådana med eller fotar du enbart med ljus från de där underbara fönstren?

  1. Åh tack snälla du! Blir så himla glad av alla era fina kommentarer 🙂 Det känns overkligt detta ju! Att det är ens egen studio o att ni alla tycker den är så fin.
   Jag har köpt till dagsljuslampor för att kunna ha och komplettera med, köpte en billig variant ifrån Vidaxl som jag tänkte jag skulle börja med, men dom verkar riktigt bra för det priset, det lilla jag provat med dom. 🙂
   Vad är det för några lampor som du har tittat på?

  1. Tack snälla, ja visst är det snyggt med allt vitt! ja det känns riktigt lyxigt med så högt i tak.
   Den är inte alls speciellt stor, runt 20 kvadrat 🙂 men det räcker att börja med så länge iaf=)

 2. Ååå vad roligt för oss alla att du vågar satsa! Du är ju den jag gillar bäst när det gäller fotografering och faktiskt den enda jag vill gå till! ☺️ Och det enda som egentligen saknats är just en studio, vilket du nu har! Helt i min stil med!

  1. Åhh, tack snälla Anna. Vad roligt att du gillar den 🙂
   Kan ju inte bli mer en perfekt helt enkelt 😉
   Det borde väl vara dags att fota den lilla snart väl? 🙂
   Kram till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg