När barnen slår sig och man som förälder bör hålla sig lugn.

God förmiddag.
Nu har snön nått Östergötland och den ligger kvar på marken, lite mysigt och jag ska se till att adventspynta lite i helgen.

Vi startade dagen med en härlig frukost hela familjen och efter ett tag hände en liten olycka. Leia ramlade med en glasskål som gick sönder och hon skar sig på tummen. Det blödde en del och jag grips av panik vid sånna situationer. Herregud tänker jag, Rickard är grym och håller sig lugn så han fick ta det hela med Leia, vilket gick jättebra, ju lugnare han var desto lugnare blev hon givetvis. Jag avundas honom att han kan vara så lugn. Att jag får sån panik är ingen bra egenskap, som jag förövrigt ärvt av min mamma =P. Jag måste öva på att inte få panik vid sånna tillfällen. Vi har plåstrat om den lilla tummen och det är numer en hello kitty tumme. ♥IMG_0315-0.jpg
Älskade unge.
Jag hann med en tripp till stan och shoppade nya overaller på kappahl innan alla storlekar tagit slut, 30 procent rabatt på ytterkläder var väldigt passande. Nu ska vi ut i snön och testa de nya ytterkläderna.

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg