När det inte riktigt blir som man tänkt sig!

  God kväll fina!  Ni vet när man äntligen når fredagen på  veckan och man verkligen bara vill lägga sig i soffan när barnen har somnat och slappna av, titta på tv och smaska i sig något gott. Hos oss blev det inte riktigt så, huvudvärken slog till på mig så jag fick krypa ner i sängen. 

Jag brukar säga att jag har dåliga och bra dagar när det kommer till detta med värken.. Idag är en dålig och värken flyttar upp och sätter sig i huvudet 🙁 Det är så sjukt irriterand satt vara begränsad, kommer man någonsin vänja sig?

Ska ej ge upp. Ska kämpa på!!

Sorry för ett gnälligt inlägg.. Ska fortsätta vila och hoppas på en bättre morgondag. Ser fram emot en mysigt frukost tillsammans med min fina familj <3 

Puss på er!!  

3 reaktioner till “När det inte riktigt blir som man tänkt sig!

  1. Jag lever själv med väldig svår reumatism, mycke värk och många mediciner, och ibland då det ena dåliga avslöser det andra kan jag vilja ge upp, men sen kommer nästa steg, vad gör man då man ger upp, lägger sig under täcket för att aldrig mer kliva upp, men urch det låter frisktansvärt tråkigt, så jag försöker fokusera på de bättre dagarna och på allt det underbara i livet, ibland är de tungt och det är också okej att tycka att det är förjävligt, men sen ta nya friska tag och tro att det kan bli bättre och ta vara på de bra stunderna.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg