Nedräkning , och Dagens diss!!

God förmiddag! Helgen har varit fullbokad varje sekund känns det som! Och veckan är väl iofs inte mindre bokad den, men vi bockar av alla måsten och ser fram emot helgen som kommer! På lördag är det nämligen dags för en natt på Vildmarkshotellet som jag nämt tidigare! 

Vi har håller det hela hemligt för barnen ett tag men så berättade vi för dom igår kväll, de blev överlyckliga och det första Lowa sa imorse var ”Är det idag Vi ska åka till relaxen?” 

Så nu hoppas vi att det går fort till lördag! Det ska bli så mysigt att komma iväg bara vi, mysa, äta gott , njuta av spat! ( jag kommer njuta varje sekund min kropp är i bubbelbadet” ) Sen en dag på Kolmården tillsammans och hälsa på Bamse ! Det kommer bli grymt! <3 
Nu till något som kommer bli min diss idag! För ett tag sen så förnyade jag mitt körkort, eftersom jag haft mitt i tio år, hej gammal! Det nya körkortet kom förra veckan till mitt utlämningsställe och jag åker dit för att hämta det, jag kan inte hämta ut det eftersom att mitt gamla körkort gått ut!! Men alltså, ok! Tänker att Rickard kan ju intyga att jag är jag, men det går icke! Jag måste ha en giltig legitimation! Alternativt att jag går i god för att Rickard kan hämta ut det åt mig! Ringer transportstyrelsen för att kolla hur man gör detta på ett smidigt  typ ultrasnabbt, för snart hinner ju körkortet gå tillbaka om jag ej hämtar ut! Men det finns inget smidigt sätt! Jag måste få en blankett hem PER snigelpost! När jag väl får hem den ska jag fylla i och skicka tillbaka, sedan ska de ta ett beslut om de godkänner att han hämtar ut eller ej! 

Kom igen, 2015 och det finns inget smidigare sätt än detta? Jag frågar om jag inte kan använda mig av mitt bank id eller liknande men de funkar inte! Så dåligt transportstyrelsen att ni ej hängt med i utvecklingen!! 

Men eftersom jag känner en stress att få ut mitt leg så åkte jag idag ner och fixade ett nytt pass! De skulle ta Max fem dagar, så förhoppningsvis har jag det på fredag! Men i dagens samhälle tycker jag detta är sjukt! Så mycket ärenden man kan göra online och legitimera sig via dosan, borde man inte kunna göra detta på utlämningsställen också?! Man är ju trots allt där i egen person då! 

Dagens diss till detta!! 

  
Hoppas ni får en härlig dag! Kikar och visar lite bilder från renoveringen av golvet.. Det blev så bra.. Nu är de bara resten kvar 😉 

Puss 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg