Ni får mig att vara modig!

God kväll finisar! Så roligt att ni kommenterade på förra inlägget. Många önskar att jag ska göra lite vloggar, vad roligt att ni vill det, läskigt också hörrni! Inte alls van ju, men eftersom ni önskar så tänker jag inte vara den… vi kan väl börja med en housetour, vad tror ni? Jag ska bli lite mer modig 2018 kanske? 🙂 jag har börjat kika lite efter någon bra kamera, jag fotar ju i vanliga fall med Canon så det kanske finns någon bra vloggkamera i samma märke.. jag får kika runt lite och se vad jag kan hitta 🙂 Har även en del samarbeten som jag ska filma till och då känns min systemkamera väldigt stor och klumpig för dom ändamålen. Så nu har jag något att nörda in mig i, jag får ju alltid sån beslutsångest när jag ska köpa något nytt och måste riktigt nörda in mig , kolla på filmer om produkten och helst fundera i några veckor innan jag bestämmer mig. Det här med impulsköp har visst försvunnit 😉

Idag tog vi oss en tripp till Linköping, köpte lite nytt till köket.. barnen tyckte om att gå på Ikea och dom hittade en plats som dom älskade. Leia bara : åh såhär vill jag ha det i mitt rum mamma.

Eftersom vi inte hunnit att inreda barnens rum ordenligt så kanske det vore något.. 🙂

Påvägen hem var det utryckning , det var stopp på e4an pga vad vi tror en krock, det syntes inte så mycket, men man får alltid en tankeställare. Var rädda om er i trafiken!!

Hade en tanke om att åka iväg nu i mellandagarna, men det blev inte så, istället är vi hemma, jag har blivit inringd och ska jobba på neo i dagarna tre. ♥ jag är så jäkla tacksam att jag fått in en fot där, tack älskade Elin, jag vet ju att du läser 😉

Nu ska jag skicka iväg lite jobbmail, och sedan ska jag mysa med en skål ostbågar! Tänk så gott trots att de luktar typ tåfis 😉

imorgonfm ska vi göra om en möbel här hemma, lite lätt och smidigt och den kommer få ett helt  annat utseende! Kameran har jag laddat under dagen så den är redo!

Ta hand om er!

Kramar/A

 

10 reaktioner till “Ni får mig att vara modig!

  1. Jag blir också galen på alla leksaker överallt. Vi har valt att ha lite förvaring på väggar osv, Ska visa upp i ett eget inlägg =)
   Kramar och god fortsättning!

 1. Ja gärna lite filmsnuttar och en housetour vill vi gärna se! Men äsch inte behöver du tänka på ny speciell kamera, funkar väl att filma med mobilkameran behöver inte vara så avancerat bara det är lite filmklipp så blir det bra och kul att se 😉 Beslutsångest när man ska köpa något nytt känner jag igen hua… Gott med ostbågar så sugen jag blev på det nu. Ha en trevlig kväll!

  1. Ska ta tag i att göra en ordentlig housetour!=) Ska bli roligt att få bjuda in er till vårt hem=)

   God fortsättning!

 2. God fortsättning på dig och Family. Tja det är ju kul med uppdateringar på huset och vad som händer med det men bloggen är ju ok läsa som den är tycker jag. Livet som levs, up and downs även om det ska hålla en distans till läsaren, men det är ju upp till var och en.
  Hälsning från Mimmi(Willys)

  1. God fortsättning till dig också fina Mimmi!

   Vad roligt att du gillar bloggen som den är! =) Ett nyårslöfte är att försöka uppdatera lite oftare 😉 Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer