Vardag

Ni får mig att vara modig!

God kväll finisar! Så roligt att ni kommenterade på förra inlägget. Många önskar att jag ska göra lite vloggar, vad roligt att ni vill det, läskigt också hörrni! Inte alls van ju, men eftersom ni önskar så tänker jag inte vara den… vi kan väl börja med en housetour, vad tror ni? Jag ska bli lite mer modig 2018 kanske? 🙂 jag har börjat kika lite efter någon bra kamera, jag fotar ju i vanliga fall med Canon så det kanske finns någon bra vloggkamera i samma märke.. jag får kika runt lite och se vad jag kan hitta 🙂 Har även en del samarbeten som jag ska filma till och då känns min systemkamera väldigt stor och klumpig för dom ändamålen. Så nu har jag något att nörda in mig i, jag får ju alltid sån beslutsångest när jag ska köpa något nytt och måste riktigt nörda in mig , kolla på filmer om produkten och helst fundera i några veckor innan jag bestämmer mig. Det här med impulsköp har visst försvunnit 😉

Idag tog vi oss en tripp till Linköping, köpte lite nytt till köket.. barnen tyckte om att gå på Ikea och dom hittade en plats som dom älskade. Leia bara : åh såhär vill jag ha det i mitt rum mamma.

Eftersom vi inte hunnit att inreda barnens rum ordenligt så kanske det vore något.. 🙂

Påvägen hem var det utryckning , det var stopp på e4an pga vad vi tror en krock, det syntes inte så mycket, men man får alltid en tankeställare. Var rädda om er i trafiken!!

Hade en tanke om att åka iväg nu i mellandagarna, men det blev inte så, istället är vi hemma, jag har blivit inringd och ska jobba på neo i dagarna tre. ♥ jag är så jäkla tacksam att jag fått in en fot där, tack älskade Elin, jag vet ju att du läser 😉

Nu ska jag skicka iväg lite jobbmail, och sedan ska jag mysa med en skål ostbågar! Tänk så gott trots att de luktar typ tåfis 😉

imorgonfm ska vi göra om en möbel här hemma, lite lätt och smidigt och den kommer få ett helt  annat utseende! Kameran har jag laddat under dagen så den är redo!

Ta hand om er!

Kramar/A

 

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *