No more fucks to give!

Solen skiner här hemma, idag ska vi tydligen ha en riktigt röjardag här hemma. Egentligen hade jag velat göra roliga saker här hemma, men måsten går före, så Rickard har fixat till det absolut sista på huset, så nu kan vi riva ställningarna. Halleluja, Nu har vi tagit bort allt det gula. Det är när man tittar närmare på huset som man ser hur mycket man gjort av ren lathet, Som att måla in ena sidan av karmen i husets färg för att man inte orkar maskera. Det såg verkligen inte snyggt ut. Ska de va vitt runt fönstret så ska de ju vara ordentligt gjort. När ställningen är riven så kan jag fota så ni får se före och efterbilder! 🙂
Efter lunch ska vi fortsätta rensa och sen tänker jag att vi ska ta en skön promenad hela familjen, solen skiner så det är lika bra att passa på att få lite luft, det gör alla gott! ♥

Jag måste dela med mig lite av min upplevelse igår kväll, vilken kvinna hon är Mia Skäringer, Jag har ont i skrattmusklerna nu dagen efter. Det var längesen jag skrattade så mycket , och det var så skönt verkligen. Den är så fantastisk och genomtänkt hela hennes show, den är verkligen viktig. Hennes röda tråd genom hela föreställningen är vad män kommer undan med men vad kvinnor inte kan göra. Trots alla skratt så är budskapet så viktigt. Älskade verkligen den rakt igenom. Man gick därifrån men ny energi, men också många tankar i huvudet som var tänkvärda. Jag sa till Rickard när jag kom hem att det var den bästa present jag fått på länge av honom. Han vet verkligen vad jag tycker om ♥
Har ni inte sett hennes föreställning så tycker jag verkligen att ni ska gå, jag har redan köpt en ny biljett tills nästa gång hon är i Linköping i mars nästa år, jag kunde inte hålla mig! Så nu har jag den att se fram emot. ♥
Jag är avundsjuk på alla som kan gå och se föreställningen ikväll igen i Linköping, tyvärr var alla biljetter slutsålda. Hon är verkligen värd att det säljer slut överallt där hon uppträder, för shit va grym hon är.
Ni kan se lite filmklipp på min instastory HÄR. 

Ni som inte sett den , gör er en tjänst och boka. Håller tummarna att det finns några platser kvar just där ni bor!

Nu ska jag värma på gårdagens soppa till lunch, Rickard slog på stort och bakande eget bröd till soppan också. Smarrigt värre!

Hoppas ni får en fin Söndag.
Love!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg