Nu har vi påbörjat kaoset utomhus.

-i samarbete med thefashionroom.se-

God förmiddag! hur har ni det? Vi njuter för fullt av en ledig helg. Det är härligt att vara tillsammans allihop.
Hemmet ser ut som ett bombnedslag just nu, men jag ska ta tag i och städa iordning, det kliar i fingrarna på mig när det är kaos, men tänker att jag ibland ska tillåta det vara så också. Bara för en liten stund och istället gå ut i solen och ta en kopp kaffe och njuta av barnens galenskaper. ♥ Vad gillar ni bläckfisken ovan? Tyckte den matchade fint till mattan i vardagsrummet. Superpris också, endast 89kr. Ni finner den HÄR.
Dessutom kan ni även fynda produkter till barnrummet, just nu 20% fram tills ikväll 23:59.
Använd er av kod Kids i varukorgen. Klicka HÄR

Igår påbörjade vi lite smått trädgårdskaoset, som sagt, det är inte skött på år , en stackars buske som är mer död än levande som såg hemsk ut, vi pratade lite med grannarna mitt emot, och berättade våra planer att vi skulle klippa ner och gräva bort allt, de blev glada, äntligen kunde de måla sitt plank igen ordentligt! Jag ska visa er lite av kaoset.


Vi är långt ifrån färdiga , men vi har en plan, Vi ska gräva ur allt och ta bort allting i trädgården och börja om. Vi tänker ganska lättskött men ändå fint. Hela trädgården kändes redan mycket större och ljusare när vi klippte ner den döda häcken.


Avslutade med grillat, älskar att säsongen är tillbaka.

I veckan ska jag ta tag i detta med husfärg, ju mer vi är ute så inser vi att vi måste ta tag i det. Jag har aldrig målat om ett hus tidigare, eller jo, när jag var yngre och bodde hemma så hjälpte jag till att måla några plank ;P Men vad bör man använda sig av för färg? Har hört att man måste ta reda på vad för färg man har på fasaden idag? Funderar på att ta in proffshjälp som komma hit och hjälpa oss som inte kan! =)

Nu ska jag ta en dusch och sedan fixa iordning oss, vi ska nämligen äta lunch på restaurang idag. Lyxigt! Det händer inte varje dag. Sen tänkte jag visa vad barnen har fått för nytt som de ska få dela på=)

Hoppas ni får en fin söndag.
Tittar in senare, ska även skriva ner receptet på Rickard gratinerade pasta till er som ville ha! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg