Nu somnar jag gott ikväll…

Godkväll finisar, har ni haft en bra dag? 

På jobbet händer der mycket grejer och imorgon fixars förhoppningsvis det sista på renoveringen.. Sen ska jag minsann visa er vad vi pysslar med, eller kan ni gissa? 🙂

När man är egen är det oftast svårt att slappna av, man jobbar i stortsätt hela tiden. Oftast superkul, men också påfrestande när hjärnan går på högvarv. Framförallt nu.. 

Jag borde röra på mig tänker jag varje kväll. Men nio gånger av tio landar jag i soffan och har igen ork.. Idag var det den där dagen jag hade ork o gav mig fan på det. När Madde ringde o fråga om jag skulle med ett varv så tänkte jag varför inte.. Idag hade jag orken! Sen har jag inte träffat henne på väldigt länge så det blev två flugor på smällen! <3 mysigt att få gå och prata lite skit o motinera samtidigt.. Har en superbra skog precis nedanför där vi bor så jag tänker att jag ska ge mig ut i den , måste bli bättre.. Bra för både kropp o knopp som det så klyschigt heter.. Men det stämmer ju! 

Införskaffade lite träningskläder idag. Rundade en sport-bh , ni vet så köttfärslimpan lägger sig på plats 🙂

Och även en snygg jacka 🙂

  Nu ska jag sova!

Natti natti <3 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg