Nya bilen och premiär!

Då startar vi en ny vecka, imorse var det frost ute och bilen behövde skrapas, usch jag som längtar efter våren blev inte alls peppad på det. Dock så har solen kikat fram hela dagen. Det gillar jag.
Jag gör verklige inte många knop eftersom jag har så himla ont. Jag blir lite galen av att bara vara hemma, samtidigt som jag märker att jag behöver det då min kropp behöver vilan.

Är fortfarande förkyld också, den ger inte riktigt med sig snorar och har mig. Imorgon ska jag gå till vårdcentralen och lämna prov för kikhosta. Jag har ingen hosta just nu, men har varit hostig och dessutom så är själva förkylningen ett symtom hur det börjar. Ni som läser Maddes blogg har sett att de har råkat ut för kikhostan hemma hos dom. Och eftersom jag är gravid efter v 27 och vi har träffats så vill de att jag testar mig så att jag inte bär på någon smitta. Blev uppringda fredags och de bad mig kontakt min vårdcentral idag, så imorgon kan jag lämna prov, tänker det är lika bra att göra det.
Det är egentligen ingen fara för mig, men skulle jag bära på smittan så är det inte bra för bebis i magen, och då behöver jag isåfall behandlas med antibiotika innan bebis kommer. ♥
Men jag håller tummarna för att det inget visar, och att denna förkylning snart försvinner. Jag vill känna mig lite pigg , det var ett tag sen.

Vi kan nu bocka av inköp av ny bil, vi kan välkomna en 7sitsig bil i familjen. Det känns så skönt att den stora grejen är fixad. Nu får vi plats hela familjen i bilen , lillasyster vi är redo. ♥
Vi köpte en Kia Sorento, känner oss supernöjda. Efter att ha kikat på alla olika modeller av 7 sits så var det den som passade oss bäst helt klart. Vill ni se lite bilder på den , storlek i baksätet osv skulle ni tycka att det var roligt?
Såhär såg den ut när vi provkörde den=) nu har den andra fälgar eftersom vinterdäcken är på=)

Det jag funderar på nu är hur vi ska planera med alla bilstolar, så som jag hade tänkt att vi skulle ha där bak, Leonas tex bakom förarstolen och bebis bakom passagerarstolen, men då kommer vi inte enkelt lätt in i stolarna längst bak, så där får vi tänka om. Kanske att vi sätter Leonas stol i framsätet?
Vi ska fundera och testa, bebis kommer jag vilja ha i baksätet och fästa babyskyddet med insats, skulle inte klara mig utan det när man haft insats en gång=) Så smidigt!

Just nu i skrivande stund snurrar bebis runt som en galning i magen, shit har glömt hur ont det gör, jag upplever att hon ligger långt ner eller iaf borrar sig neråt för det sticker lite då o då. Tänk att det börjar närma sig, det är med en skräckblandadförtjusning ändå. Håller tummarna för att allt går lika bra som de andra gångerna . ♥
Måste bara ge er en liten tjuvkik på den nya skötväskan… Alltså jag är förälskad i den. Längtar tills jag kan använda den=) ni ska få en riktigt inblick i den i ett eget inlägg så kommer ni förstå. Men visst är den snygg?

Nu ska jag krypa upp i soffan och titta på premiären av den nya serien tunn is. Så ska jag nog passande hälla upp ett glas med is och tugga i mig 😉

Va rädda om er!
Kram/ A

2 reaktioner till “Nya bilen och premiär!

  1. Kan ni inte ha en stol i mitten och en på passagerarsidan i baksätet? Då kommer ni ju lätt in längst bak också. Jättefin bil ☺️

  2. Åh! Ser gärna fler bilder på bilen!? Så här, utifrån ser den ganska mkt mindre ut än våran 7-sitsiga. Men det kan va bilen i sig som lurar en oxå ?
    Håller tummarna att du inte har kikhosta!!?? Kram?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg

Änglavakt!

Jag vet att ni har saknat mina inlägg och jag vet också att jag sagt gång på gång att jag

Läs mer