Nya soffan på plats!

God förmiddag alla fina. Startade morgonen med en lång sovmorgon och en lång frukost. Strax efter att vi ätit så kom min syster förbi och hämtade den gamla soffan, skönt att bli av med den. Så nu börjar vi smått få ordning här hemma även om vi är långt ifrån klara. Men jag tänkte ändå att jag skulle visa hur det ser ut just nu.

Jag är så sjukt nöjd med soffan, vi beställde ju den i december, och en ganska ljus färg… Jag har nästan haft lite ångest och varit orolig att den ska va ”för” ljus i mina ögon. Men när den kom hem igår så blev jag förälskad, den va sådär snygg som jag kom ihåg den!!  Och förövrigt så var det lyxigt att få den hemkörd.
De som kom med den , bar in den, satte ihop den och ställde den på plats, så behövde inte göra något. Så det var verkligen värt varenda krona.
_14A2219
Soffan är köpt på Em-möbler ♥

_14A2238Efter tre år i denna lägenhet har vi äntligen fått upp och installerat en taklampa i vardagsrummet. Tänk att det ska va så svårt att få tummen ur. Men jag älskar verkligen fjäderlampan, så mycket att vi har fyra stycken här hemma 🙂 Storleken på eos lampan är storlek L och ni hittar den till Sveriges bästa pris.—> HÄR<—-
Det vi måste fixa är ett nytt soffbord, och jag är inne på ett i marmor, tänkte att vi skulle iväg och kika på ett lite senare, det vi har nu tycker jag om, men det känns lite litet.

_14A2224 _14A2225  _14A2232 _14A2236 _14A2235
Det blev som ett helt annat vardagsrum när vi fick hem denna soffa, ljust luftigt och härligt, och den är så otroligt skön verkligen!

Här hemma ska vi fixa till oss för i em får vi besök av faster jenny, kusin Ludwig och farmor. Barnen är nog sugna på att få hänga lite med sin kusin. _14A9850
Om alla barn är tålmodiga så ska jag se om jag lyckas ta ett litet nyare kort nu när Ludwig vuxit lite. 🙂

I eftermiddag kommer jag erbjuda er en rolig rabattkod som ni inte får missa:D Så håll utkik.

Kikar in lite senare ♥ Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg