Och honom ska jag leva med..

Föralltid! 
O jag gör det så gärna. Han kan gå mig på nerverna ibland så jag nästan exploderar. Men han är det finaste som finns och han får mig att skratta så många gånger per dag. Jag kommer aldrig släppa taget och tänker tillbaka på kvällen han friade till mig… Det pirrar i hela kroppen… 
  
    
 
Det jobbigaste är att jag fortfarande inte vet hur vi ska lägga upp våran dag. Såg på Facebook att det var daga att beställa klänningar inför vår och sommar då det var 5 månaders leveranstid… Det kanske är dags att börja ta tag i detta ordentligt. 

Alla ni gifta där ute, i vilken ände ska jag börja? <3
Kram/ Angelicaw

3 reaktioner till “Och honom ska jag leva med..

 1. Grattis – att gifta sej var det roligaste jag gjort! 🙂
  Du har en spännande vår och sommar framför dig – planeringen är ju halva nöjet!

  Kram
  Charlotte – En blogg med studieinspiration och vardagskaos

 2. Att gifta mig är bland det absolut BÄSTA jag har gjort !
  Alltså känslan både före, under och efter bröllopet – MAGISK !
  Eftersom vi gifte oss i thailand hyrde vi en weddingplanner som skötte allt det praktiska efter våra önskemål, och allt blev som vi hade önskat och bättre än vi ens hade kunnat föreställa oss, utom desserten på bröllopsmiddagen.
  Där vägrade den thailändske kocken att lyssna och freestylade lite.
  Det blev en ”vulkan” av flamberad glass och maräng.
  Det låter kanske gott, men han hade inget socker i matängen och skapelsen var bränd.
  Med andra ord hade vårt enkla önskemål om färsk frukt och glass i all enkelhet varit betydligt bättre… 😉

  Men som sagt, annars var vi grymt nöjda med allt!

  När det gäller klänning beställde jag faktiskt min från e-bay.
  För inte ens en tusing fick jag en fantastisk, måttsydd klänning från kina på bara ett par v. Och den satt som ett smäck 🙂
  Det är i alla fall värt att kolla på !!

  Kram

 3. Wow vilken tid ni har framför er. Planeringen är underbar ( om än tuff imellanåt) o för o inte tala om dagen D. där man verkligen ska njuta av varje sekund! även om allt inte blir som man tänkt sig, så kommer de bli en bra dag.
  Ja fick veta 5 min innan vigselakten att de fått skifta bord i bordsplaneringen, där o då gjorde de inget, hade de hänt nån dag innan hade jag typ fått ”panik” o börjat om med bordsplacering o tryckt upp nya program med personerna på rätt bord….
  Mitt tips e o boka kyrka o lokal först o främst. Mat om de känns viktigt med VAD o VEM som fixar de. Fotograf lär du väl redan känna till;-) Sen e de klänning osv. Har du speciella önskemål kan de ju ta tid o få fatt i de. Ja fick min uppsydd enligt egen ritning av en hobbysömmerska. STORT lycka till o tack för en fin blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg