Om jag såg ett stjärnfall skulle jag önska mig ro i själen.

Har försökt skriva ett inlägg i flera timmar nu.. Jag vet inte hur jag ska formulera mig för att inte skriva ut fel saker. Jag är så förbannat upprörd inombords, och ledsen. Det känns som vi går ett steg fram och två steg bak, VI kämpar och kämpar men lika fan går det åt helvete. Exakt så känns det just nu. Om det så bara hade varit litet.. Men det är stort och känns som att det bara blir större.

Jag får ångest. Min ångest växer och jag kan inte göra något åt det just nu för att det ska försvinna. FAN rent ut sagt. Det är inte lätt att vara positiv. Jag önskar också att jag kunde dela med mig, jag lovar er att jag kommer göra det. Tids nog, men just nu är vi mitt uppe i detta och det måste få en lösning innan jag kan gå in på exakt vad det är. Men det tar min och vår energi. Vi är helt slut.

Barnen,våra älskade små loppor. Vi hade inte planerat att vårt sommarlov skulle vara såhär. Jag vill fly bort, om bara så för en natt någonstans. Ska kika om jag kan hitta någonstans vi kan åka bara för att slappna av och skingra tankarna. Har ni några förslag? ♥

Vi har varit och ätit glass i Borenshult och barnen har lekt med sin kompis Nellie innan hon åker iväg på en liten semester. Barnen längtar redan tills hon kommer hem igen så de kan leka. Sötnosar. Lämnade faktiskt kameran hemma då. Ville känna mig lite ledig, men det kliade i fingrarna. På något vis ser jag alltid allt med mina fotoögon. ” åh där skulle det vara fint att fota” osv. Arbetsskada.
Såg att ett av mina gamla brudpar firade två år som gifta. Shit vad tiden går fort. Känns inte alls som det var så längesen jag fotade deras bröllop. En liten tillbakablick.

Stort grattis till dom! ♥

Jag flydde vårt kaos en sväng på kvällen, barnen ville ta ett kvällsdopp i varamon. Vackra vackra varamon, det ligger en stenkast från där vi bor. Tog med mig alla tre kidsen och njöt. De två stora barnen lekte och var inte badkrukor alls, jag däremot kände inte ens på vattnet haha. Leona passade på att sova lite ♥


Älskade barn!

Nu ska jag sova ett par timmar, imorgon väntar en lång dag. Önskade jag såg ett stjärnfall och kunde önska mig något.
Isåfall skulle jag önska mig ro i själen.

Godnatt!

Puss/ Angelica

14 reaktioner till “Om jag såg ett stjärnfall skulle jag önska mig ro i själen.

 1. Jag tycker det är tråkigt att det är något. Har dock lite svårt för den sortens skrivande. Det gör ni alla bloggare. Ibland, ofta rinner det sen ut ur sanden och det kommer aldrig fram något. Jag har förståelse för att man inte kan outa hela sitt liv men skriver man som ni gör finns det väl ändå en möjlighet att skriva lite (vad det kan handla om) ska man försöka vara positiv eller försöka komma med någon försök av tröst/push/hjälp/? så blir det ganska svårt och kan bli riktigt tokigt när man inte vet vad det handlar om. Är det huset och nått konstigt med det kan man kanske komma med råd, finns säkert nån som varit i liknande situation.
  Ja, ja det är bara min åsikt och den är inte den enda rätta men jag känner det lite tråkigt när det skrivs hintar om nått man inte vet nått om.

  1. Visst är det så, jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde skriva ut exakt vad det handlar om då jag definitivt tror att jag skulle kunna få tröst och hjälp av alla fina läsare <3

   Jag kan säga så Mycket som att det handlar om huset och renoveringen av det, men att vi just nu är inne i en process och med respekt av alla iblandade så vill jag inte outa allt in i det minsta detalj! <3 Men detta kommer inte rinna ut i sanden utan ni kommer få ta del av det!

   Kram <3

 2. Bra svar Angelica på en bra fråga.
  Kram o lycka till med huset och njut med familjen
  Ur allt tråkigt kommer alltid något gott.

 3. Det kan jag absolut förstå och tack för att du ändå svarade. Man känner att man kan förstå lite av vad det kan handla om och lättare förstå när du ändå skriver nått. Hur svårt och tufft det än är så brukar det lösa sig så att man står ut iallafall. Kram och lycka till.

  1. Aboslut, ingen orsak! JA det är tufft, och många tårar blir det, men vi kommer förhoppningsvis ut starka ur detta. Vi kämpar på.

   Kram fina du! <3

 4. Vad tråkigt att det startat på ett så tråkigt sätt för er med huset och renoveringen. Särskilt med 3 barn varav en bebis, då vill man ju bara att allt ska fungera och flyta på.
  Förhoppningsvis blir det bara bättre nu och ni kan få iordning så ni kan njuta av sommaren med era fina barn. ?

  1. Ja det är riktigt tråkigt faktiskt, inte alls vad vi planerat, Det skulle inte alls bli såhär stort och omfattande som det har blivit. Det är tufft och man gråter många gånger kan jag säga. Men vi kommer ur starka ur detta oxå.<3 Vi har väldigt många människor omkring oss som hjälper och ställer upp , vilket jag är otroligt tacksam över! <3 Kramar

 5. Ångest hade jag första året med bellis och det är hemskt man vill fly från sig själv, man vill bara sova typ, jag grät mest hela dagarna

 6. Ett litet tips på en resa. Vet inte hur långt ni har till Stockholm men därifrån går det flera olika kryssningsfartyg. Ni kan vara borta ett dygn eller två. Åka till Mariehamn, Åbo, Helsingfors, Tallinn eller Riga. På båtarna finns massor att göra både för barn och vuxna. Lycka till med ledigheten och resan vart ni nu än ska åka. Koppla av.

  1. Vi har ungefär 2.5 timmes bilfärd till Stockholm från oss, Så helt okej restid ändå. Dock är jag sjösjuk av mig så sist jag åkte kryssning mådde jag inte så bra ;P Dock blev jag väldigt sugen på detta när du skrev det, och barnen skulle säkert älska att åka båt. Dessa fartyg kanske är lite större och man kanske inte blir så illamående trots allt? 😉
   Tack för tips, ska iallafall kolla upp det hela lite.
   Kram

 7. Åk till Mariehamn eller Åbo då går båten mest inomskärs. Tabletter mot sjösjuka finns på båtarna om man inte har själv. Kolla på Tallink Silja eller Viking Line på kryssningar det är de två största. Lycka till!

 8. Kolmårdens djurpark
  Lost city i örebro
  High chaparall
  Gröna lund
  Skara sommarland

  Det var lite tips på ställen vi gillat ☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg