Ortopedkliniken..

God kväll fina ni hur har ni det?
image2 image1
Idag har jag varit på US i Linköping och besökt min sjukgymnast som jag har där.. Jag har i flera år haft problem med min skuldra och det har varit många turer till kiropraktor, läkare, röntgen, sjukgymnaster m.m. Det har varit en riktig tuff period med ständig värk..

Värken började lite smått som sedan övergick det till att bli ständig kronisk värk, jag hade svårt att själv hitta ”punkten” som egentligen värkte. Jag har haft panik,  ångest, varit orolig över vad det kan vara. Jag har fått olika sorters mediciner utskrivna men ingenting har bitit.
Jag har flertalet gånger blivit uppgiven och undrat ska det alltid vara såhär, är det kroniskt? och framförallt VAD ÄR DET SOM ÄR FEL?
Läkarna samt sjukgymnasterna har haft svårt att fastställa vad det egentligen är för fel. På röntgen har dom hittat att min axelkula har en annorlunda form, men troligtvis kommer inte värken därifrån.

Tillslut efter mycket om och men så fick jag iaf en kortisonspruta, som faktiskt är det som har hjälpt lite. Jag har blivit så mycket bättre mot vad det har varit och jag börjar se ljuset och en förhoppning om att det faktiskt kan bli bra igen!  Jag har förmodligen haft problem med en slemsäck innanför skuldran. Är det någon av er som har erfarenheter av detta? Berätta gärna!

Återbesöket hos min fantastiska Sjukgymnast som jag har gick så himla bra, vi pratade om hur vi ska fortsätta lägga upp min rehabilitering. Hur jag ska lägga upp mina rutiner när jag arbetar osv. Jag är så glad över att jag har kommit i kontakt med en sån himla bra tjej som verkligen kan sin sak och kan hjälpa mig på rätt sätt.

Jag väntar också på att jag ska få en MR för att de ska kunna utesluta allting. Vilket känns jättebra. Att de verkligen går igenom allt och inte missar något.
Så nu gäller det att fortsätta och hoppas att detta håller i sig och att den hemska värken inte kommer tillbaka något mer!

Nu ska jag lägga lite tid på min nya vän som jag inhandlade förut..
Kramar / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg