Överraskning ända ifrån Piteå

God kväll. Igår hade vi finbesök ända ifrån Piteå. David är en gammal barndomsvän till Rickard och en gammal klasskamrat till mig. Både Rickard & David gick om klasser i gymnasiet hundra gånger känns det som, vi skrattade åt att de hade gått i varandras klasser lite huller om buller. Det är roligt att träffas och prata gamla minnen.
David skrev till mig på Facebook att han och Olle var påväg till Motala så vi bestämde en liten dejt utan att Rickard visste om det, dock så förstod han att något var på gång när han sett att David var i Motala.

Men lite överraskad blev han allt, Vi käkade pizza, myste och spelade Guitarhero.

_14A0671 _14A0672 _14A0682 _14A0683 _14A0684 _14A0685Lite lördagsgodis för barnen i soffan. Kvällen avrundades med trötta men glada barn. Tack för besöket och vi ses snart igen ♥ Då hoppas vi att hela familjen är med, för vi saknade Anna Och Ebba.

Söndagen startade vi med en lite sovmorgon. vilket resulterade i en sen frukost. Men jag gick upp och gjorde iordning frukosten eftersom det är farsdag idag. Lite bortskämd måste han ju bli min lille blivande man.
Jag är så glad att han är pappa till mina barn, för han är den allra bästa <3

Barnen överraskade honom med massa pussar och kramar. _14A0688 _14A0692 _14A0696 _14A0698 _14A0700
Och jag är förälskad i mässing nu för tiden, jag bara älskar våra ljusstakar.. KIKA—-> HÄR<—-♥

Till Rickards förtjusning ( NOT ) Så har vi spenderat eftermiddagen på Ikea & Ikanohuset, barnens garderob fylldes på lite och så shoppade jag ett nytt bäddset till sängen. Visar er senare när har bäddat i det, jag måste tvätta upp det först 🙂

Nu är det dags att börja laga kvällsmat. Hoppas ni haft en härlig dag och firat alla pappor! ♥

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg