Ovissheten äter upp mig inifrån..

Hej!
Hur har ni det? Hösten känns på g nu och jag inser att jag måste försöka hitta någon snygg höstjacka till mig själv innan jag fryser halvt ihjäl, jag är en väldigt frusen person av mig.

Idag har jag faktiskt stått framför kameran en liten sväng, att vara framför är väldigt ovanligt för mig och jag blir stel som en pinne. Men det var faktiskt lite roligt och det ska bli kul att se resultatet.

Sen blev jag också väldigt begränsad under fotograferingen på grund av min skuldra, som gör att jag inte har full rörlighet i min ena arm, värken i min skuldra tar lite kål på mig inifrån och tankarna snurrar runt i huvudet.
Jag är kopplad till två olika sjukgymnaster och två olika doktorer, med andra ord som patient är jag mitt emellan lasarett och vårdcentral. Plus att jag går till en kiropraktor privat.
Dock ringde läkaren i Linköping förut och de hade fått svar på min Magnet Röntgen, den visade ingenting, väldigt skönt då slipper man fundera mer på det. Dock kvarstår ju undran vad det egentligen är.

Man både ser och känner att det sticker ut något ifrån min skuldra där bak.. Jag blir så frustrerad och ledsen att jag inte riktigt vet vad som är det ordentliga felet. 🙁 Det tar verkligen lång tid att få ordning på detta, sedan går mina tankar, kommer jag någonsin få ordning på det? Eller ska det vara såhär resten av livet?  🙁 USCH!

Men efter samtalet med läkaren idag så är den nya planen att jag ska få bedövning/kortison insprutat i axelleden. De vet sedan länge att min axelkula har en annorlunda form , men i början av min utredning så uteslöt dom att min värk i skuldran inte hade ett samband. Dock så har de nu gått tillbaka att de kanske har ett samband så därför ska de se hur kroppen reagerar på en spruta in i den leden. Om det kanske kan vara så att dom trots allt måste in i axelleden och redigera till något. Så nu ska jag vänta på en tid in till ortopeden i Linköping.
Jag hoppas att den tiden kommer snart, för denna rehabilitering har tagit SÅ mycket längre tid än vad jag någonsin trott , och den verkar ju inte vara över på långa vägar. Men det känns skönt att det är på gång iaf.

Igår köpte jag en ny bok till barnen. Det blev en ny Bamsebok, barnen älskar Bamse så det blev perfekt att fylla på bokförrådet med det 🙂
Så efter dagis kröp Lowa upp i knät så läste vi ett par rader, så får det bli mer till kvällen när vi lägger barnen. Vi brukar alltid läsa en bok innan sovdags.
_14A1844 _14A1845
Jag har även planerat in en liten resa för familjen, dock är detta hemligt för barnen än så länge. Tänkte att vi skulle överraska dom med detta. Jag är övertygad om att dom kommer bli så glada.
Vi har nämligen bokat in en vistelse på Vildmarkshotellet nu i oktober.
Dom har en perfekt weekend paket som det kallas Bamses Äventyrs helg.
Vi har bestämt att åka dit den 17e oktober och jag längtar redan.  Så medans vi läser härliga Bamsesagor så är de helt ovetandes om att de snart ska få hänga lite med Bamse och hans vänner 🙂 Åh vad jag längtar! ♥
Är ni också nyfikna på detta så kan ni läsa mer om äventyrshelgen HÄR

Nu ska jag kila iväg till min fina vän, snacka lite skit och dricka en god kopp kaffe!

Kram/ Angelica

3 reaktioner till “Ovissheten äter upp mig inifrån..

  1. Hej!
    Jag kom till din blogg via Madeleines blogg. När jag fick se din rygg så tänkte jag direkt på hur det var för mig för 11 år sedan. Jag hade då fått mitt andra barn i maj året innan. Han var en stor kille från början och blev snabbt tyngre och tyngre. Dessutom var han ofta sjuk , så jag bar honom dag som natt, på vänster sida. Tillslut hade min vä axel blivit framåt roterad och jag hade stora problem att röra armen. Kunde tex inte ta ett simtag med den armen. Jag började då gå till en osteopat, som tillslut fick tillbaka axeln och då blev problemen med skuldran mycket bättre. Jag är extremt överrörlig, och det hjälpte nog till att min axel kunde bli så framåt roterad. Jag har tyvärr varit tvungen att opererat hö axel, eftersom det var kronisk inflammation i axel leden, som gjorde att jag hade nervsmäror i armen och dålig rörelse. Jag vill bara säga, tänk en extra gång innan du låter någon operera dig i en sådan viktig led som axeln. Försök hitta en osteopat som kan titta på dig först. Har man en gång gått in och opererat så blir det lätt fler operationer. Samtidigt förstår jag verkligen att du vill bli hjälpt!
    Lycka till! / Jessica Kulde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg