På plats i Göteborg på Hotell Heden.

Imorse gick vi upp skapligt hemma, åt en god frukost och sedan packade vi det sista och styrde bilen mot Göteborg och eventet hos Livly Stockholm, där de idag öppnade upp sin shop in shop inne på NK. Resan hit gick bra, men när vi kom in i centrala Göteborg så fick man sig en tankeställare, bilen som åkte 100 meter framför oss krockade med en bil mitt framför ögonen. Ganska otäckt att se på så nära håll, jag vet att jag hann tänka ” men herregud nu smäller dom ju, och sen PANG” tur att bilarna höll avstånd, både vi och de bakom, annars kunde det blivit en masskrock. Av det jag såg så tror och hoppas jag inte att det blev några personskador, men bilarna var ganska tillknycklade.
Men vilken tankeställare man får som sagt, vad som kunde hänt och om vi hade varit lite närmare kunde det varit vi som krockade då den bilen som blev påkörd gjorde fel.
Så otäckt verkligen.

Vi åkte iallafall vidare för att leta efter en parkering. Det var väldigt längesen jag var inne i centrala Göteborg vilket var roligt. NK har jag aldrig besökt tidigare.
 
Jag ögonshoppade lite medans barnen lekte, de har verkligen SÅ mycket fint där. Det var roligt att känna på kläderna. Blev lite sugen till lillan i magen. ♥

Efter en tur på stan åkte vi vidare mot hotellet. Denna gång hade jag bokat ett rum på Liseberg Heden. Det är första gången vi bor på detta hotell, vi har kikat på det flera gånger men det har oftast varit fullbokat de dagar vi har varit ute efter. Men inte denna gång som tur var 🙂


Barnen hade bråttom in med sina resväskor.

Något som var ett stort plus för oss i familjen var att vi bor längst ned, eftersom vi är flera i familjen som inte gillar att åka hiss, var det skönt att bara kunna gå rakt in på rummet, dessutom är det inget högt hotell så hade vi fått någon våning upp så hade det varit okej ändå. Sist vi bodde på hotell sprang vi typ 6 våningar upp i trappor. Bra kondition visserligen, men som gravid var det tufft. Så vi är mer än nöjda med att bo allra längst ned=)

Vi fick ett varmt mottagande inne på rummet, och jag sa ingenting först utan skulle se hur lång tid det tog innan barnen märke detta.
Det tog inte många minuter. Lyckan var total och de fina kaninöronen åkte på direkt=)

Rummet vi bor i är ett superior rum och är ca 25kvm stort. Alldeles lagom, inte för trångt och barnen har utrymme att röra sig på.

Min väska från Bagasi får som vanligt hänga med 😉


O klänningen jag lånade av Madde, får inte nog av den haha. Känner mig verkligen SÅ fin. 
Fick med en bild tillsammans med min hunk också. Vad jag älskar honom. The love of my life! ♥

Vädret har varit helt underbart här i Göteborg, har den varit det hos er också? Vi ville passa på att njuta av det så vi tog en promenad bort till Trädgårdsföreningen och Palmhuset. Visar er bilder från det imorgon 🙂

Ljuset var verkligen magiskt så jag tvingade Rickard att fota mig och magen lite. ♥

Sen gick vi tillbaka till hotellet och barnen fick tips att följer man kaninspåren så finner man ett lekrum. 
Så efter att ha följt kaninens spår så blev det lektajm!
Ett superbra lekrum som uppskattades av både stora och små. 
Extra plus att det fanns soffor också, där den gravida mamman kunde slå ner rumpan en stund och vila. 🙂 Känner i fogarna att jag gått en del idag, och då har jag ändå inte gått speciellt långt…

Vi avlutade kvällen på restaurangen, nu sover barnen sen en stund tillbaka och jag ska krypa ner och göra detsamma, det har varit en lång dag. Ser fram emot frukosten imorgon, visst är det oftast alltid det bästa med att bo på hotell? 🙂

Hörs imorgon igen. ♥

Kramar / Angelica

2 reaktioner till “På plats i Göteborg på Hotell Heden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg