Projekt i trädgården!

God förmiddag! Idag är det strålande sol här hemma. Perfekt för att vara utomhus och greja i trädgården. Det är verkligen ett projekt, ett ganska tungt sådant och jobbigt att jag inte kan hjälpa till så mycket som jag vill, pga min skuldra. Den bökade ordentligt med mig igår, idag är den lite bättre igen tack o lov.

Vi håller på och förbereder för att bygga en trall bakom garaget, vi får ta det hela i omgångar, trädgården är väldigt uppvuxen och det är bara massa olika buskar överallt som egentligen inte fyller någon funktion eller är skötta, så vi har grävt bort allt. Vilken skillnad. Det är så roligt att greja, så märker man att grannarna runt om också börjar greja och är glada att att äntligen kommer det som är fult och dött inte vara kvar utan att det faktiskt grävs bort och blir snyggt!

Men det tar tid, jag roddar barnen och har precis lagat mat, herregud ni skulle sett vilket kaos jag skapade, glömde sätta på fläkten på högsta tryck så brandlarmet gick, och jäklar var det tjuter,  vi har det kopplat till vårt larmsystem så det tog ett tag innan vi fick av det. Dom ringde från Sector alarm och jag fick snällt berätta att det bara var jag som bara lagade lite mat =)
Supersmidigt dock att ha detta kopplat, för om det väl gäller så behöver vi inte tänka på något annat än att ta oss ut, larma till brandkåren och sånt görs automatiskt. Så himla smidigt verkligen!

Nu ska jag ta hand om disken och sedan gå ut i solen och kika när Rickard gräver, nu kom även svärmor förbi som också var sugen på och gräva. Jag och barnen ska nog sätta oss med lite glass i solen och titta på 😉

Vad gör ni idag? ♥

Kramar / Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg