Räkfrossa och ett glas vin.

God kväll.. Barnen har precis gått och lagt sig och jag passar på att kika in här. Bloggen har varit under uppdatering idag men sedan eftermiddagen ska det ha fungerat. Idag har vi haft en lugn eftermiddag här hemma, barnen var trötta efter gårdagen och vi föräldrar lika så, jag hade dessutom svårt att somna igår natt. Vet inte riktigt vad det var, trots at jag låg på spikmattan ( brukar somna bums när jag slappnar av på den) .
Jag låg och snurrade länge och tror jag kikade på telefonen sista gången halv tre, ju mer man kollar vad klockan är, ju mer stressad blir man att man måste somna. Så sjukt irriterade.
Så måste erkänna att jag varit trött idag, låg länge och drog mig i sängen för att sedan förflytta oss till soffan. Mysigt att ta vara på det, Nästa vecka drar förskolan igång. Leia har lite ledigt fram till förskoleklass börjar den 17e. Så hon kommer få hänga med till jobbet och vara där.
Även om det är vemodigt att semestern är slut, så ska de bli skönt att komma tillbaka till rutinerna. ♥ Men jag kommer sakna grillkvällarna vi haft, men vi ser till och kör på kräftskiva framöver, det är iallafall vad vi hört grabbarna prata om 😀

Vi smygstartar ikväll med lite räkfrossa..
_14A8349
_14A8355 _14A8364

Imorgon kommer jag och tjejerna vara ensamma eftermiddag och kvällen. Pappa Rickard ska iväg och träffa sina gamla vänner som han umgicks med förr. Roligt för honom, tror det kan bli livat. Han behöver komma iväg och tänka på lite annat en stund så jag tror det kommer göra honom gott, frågan är ju ”pigg” han är på lördag.. jag gissar på inte så pigg. haha:) Så vi får se vad jag och tjejerna hittar på ♥

Det går nog ingen nöd på oss, jag kan nog få skavsår i öronen utan problem, munnen går verkligen i ett på båda två.. Leia är inne i : varför är det såhär. åldern.. Det jobbigaste är när hon frågar mig saker jag inte kan svara på. Jag måste bli lite smart 😉

Var förresten och fixade mina naglar på eftermiddagen, lite härlig egentid. Naglarna blev snygga som alltid, sen blev jag tipsad om att gå till ett medium av henne, jag tror jag ska testa det faktiskt. Jag tycker sånt där är jättespännande, och tänk om man kan få kontakt med andra sidan, vet att min mamma pratat om att hon vill gå. Tänk om man kunde få kontakt med mormor. ♥
Jag har aldrig besökt ett medium, dock har jag varit på healing, vilket jag tyckte mycket om. Men tänkte jag skulle prova detta också. Har ni några erfarenheter? Tror ni på sånt?
Eller tycker ni det är hokus pokus?

Nu ska jag fortsätta mysa med min blivande man.
Puss på er ♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg