Rakt in i garderoben och cytologprov

Sommarvärmen kom mitt i september, lagom när man börjat köpa på sig lite höstkläder. Hittade en så otroligt skön stickad tröja, så var tvungen att köpa den i både vitt och brunt. Lagom när de kom hem så slog vädret om och sommarklänningarna åkte fram igen. Det är inte lätt att hinna med i svängarna, men nu är man ju åtminstone lite redo. ♥

Visst är de fina? Älskar stickat när det är sköna. Jag är så känslig när det kommer till kläder, lakan osv. Det får inte vara minsta som sticks, eller ” skaver”. Så det är inte alltid lätt att köpa kläder. Dessutom så kan de ej va en hög krage, eller inte ens u-ringat upp till halsen, får då får jag strypkänsla. Är otroligt känslig för sånt. Nästan så jag undrar om jag blivit strypt i mitt tidigare liv, ( skämtosido). Men polotröja och liknande är inte att tala om.
Så därför blev jag glad när jag hittade dessa som dessutom har en dragkedja. Perfekt!


Idag är Line på förskolan , tredje gången jag lämnar henne ensam, och idag det längsta. Det känns så konstigt. Igår när hon var ensam en timme där så satt jag mest och glodde på telefonen i köket, hade väskan på mig, redo att kunna åka snabbt om de skulle ringa. Alltså så jäkla svårt detta, att vänja sig vid att vara ifrån… idag blev hon ledsen igen när jag åkte. Så jag hoppas det går bra, än så länge har de inte hört av sig.
Tanken är att hämta henne sen efter lunch.

För ett tag sen så fick jag i 1177 att jag kunde beställa ett kit för att ta cytologprov hemma. Detta kände jag inte sådär jättepepp på, tydligen ska det vara superenkelt. Men alltså jag vet inte. Jag pratade med min barnmorska om detta när jag var på efterkontroll efter Line, och hon menade på att de var enkelt. Hur som , när jag fick möjlighet att beställa det där kitet, så gjorde jag inte det och jag sköt det framför mig, eftersom jag tycker det är jobbigt. Men jag vet också att det viktigt att se till att göra dessa prov. Så jag tog mig mod förra veckan och ringde upp till mödravården. Fick en tid idag, så jag ska strax åka dit och göra det där förbaskade provet så det är klart sen. Jag tycker ju inte att det gör ont. utan mer bara så otroligt obehagligt på något vis. Tycker det är obehagligt att ens skriva om det för jag får rysningar. Haha. Men men. Det kommer gå bra så är det gjort helt enkelt. Får tänka att det kunde varit så mycket värre.
Ska också träffa en ny barnmorska idag när jag gör detta, för min gamla har slutat.. Så typiskt.

Så håll nu tummarna att det går bra för mig , men också för min älskade lilla minime. ♥

Hoppas ni får en fin dag !
Kramar / Angelica

2 reaktioner till “Rakt in i garderoben och cytologprov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg