Rensa och smart förvarning!

Rickard är iväg på tippen och slänger skräp. Alltså hur mycket skit kan man samla på sig? Vi skulle behöva rensa i flera dagar, i vårt förråd, på altanen.. Ja överallt egentligen… Funderar på att åka till Ikea och köpa på mig någon riktiga bra förvaring för våra kläder.. Vi har i dagsläget för lite garderober och det är kaos där också.. Vi har ju ett förråd i lägenheten som vi borde fylla upp med smart förvaring. Är Ikea det bästa alternativet då? Eller finns det någon annan bra?

  

Denna älskade jag, helt i min smak, snygg, vit och praktisk spegel på framsidan..
Men samtidigt kanske vi behöver någon större för maximal förvaring.

 
  
Det finns hur många olika alternativ som helst. Det får nog bli en tripp till Ikea. Den sista vore egentligen perfekt. En sida till Rickard och en till mig! <3

Jag har även börjat samla på mig en ny servis, det behöver vi verkligen. Vi har alldeles för mycket tallrikar vi ej behöver samt att många är kantstötta.. Jag är kär i cult designs senaste serie orient, så jag har börjar lite smått att samla på mig.. Jag kommer blanda i alla möjliga färger för de matchar så bra tillsammans.

 
Fruktfat, assiette och kanna som får agera vas! <3
Vad gör ni idag?

Kramar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg