Rosé..

Sen jag fick barn så är det inte speciellt ofta som jag köper saker till mig själv. Det är alltid roligare att handla kläder osv till barnen än till sig själv. Ni vet , det är alltid ett meckande att hålla på och springa in och ut ur provhytter och så sitter kläderna inte bra osv, och så är man genomsvettig efter första stoppet 🙂 Men när man köper till barnen så tar man rätt storlekar och sen är man klar!
Varför kan det inte vara lika enkelt till oss vuxna?

Idag har jag skämt bort mig själv lite iaf. Jag köpte mig en ny klocka i färgen rosé.. Jag är ingen guldig människa och gillar mest silver om jag ska använda accessoarer. Men sen har jag blivit lite smått förälskad i denna rosé färg som finns. Min syster hade nämligen en på sig i den färgen igår och jag blev helt såld.
Och nu har jag min egna 🙂
_14A0069 _14A0059
Visst är den snygg? Jag älskar den! Köpte klockan samt armbandet som man fick med på köpet till ett kanonpris HÄR. 298kr för båda det är ju som hittat! Det finns i fler olika färger så in och shoppa med er!
_14A0052

Det blev även en snabbis in på Lindex där jag fyllde på barnens garderober ytterligare. Leia hade sett en sjal som hon älskade så då blev det en uppsättning kläder baskläder också åt dom!klader_

1: Söta leggings med hjärtan på knäna 99kr 2: Mönstrad Hood 179kr 3: Leggings 119kr 4&5: Tunika med tryck 149kr ( älskar vingarna på ryggen) 6: Mönstrad scarf 99kr
Nu har jag snart handlat upp hela Lindex, men jag verkligen älskar deras höstkläder, Plus att jag tycker att deras kläder har bra kvalitet till ett bra pris. Då slipper man vara rädd att kläderna blir förstörda på tex dagis.

Vart handlar ni baskläder till barnen?

Jag har en liten tanke om att vi faktiskt skulle ta oss en tripp till gekås i Ullared och köpa på oss inför höst och vinter. Vi brukar försöka att åka dit en gång om året. Men sist vi var där så blev Rickard och jag så fruktansvärt osams haha. Så frågan är om han skulle vilja åka med mig igen? 😉 Ska se om jag lyckas övertala honom.

Imorgon ska vi ta tag i vårt hem ännu en gång, vi behöver fortsätta och rensa och slänga saker vi faktiskt inte använder, så det blir några vändor till tippen imorgon. Det är bland det tråkigaste jag vet att göra, men så skönt efteråt.

Nu ska jag krypa upp i soffan med något gott, det är ju trots allt fredag 😉

Kram ♥/ Angelica

En reaktion till “Rosé..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela det här inlägget:

Relaterade inlägg